Incingeti intr-o tigaie uleiul si untul si prajiti fileurile de pui. Sarati, piperati si cand s-au rumenit, mutati-le intr-o cratita.
Curatati ceapa, taiati-o julienne, puneti-o in tigaie si caliti-o pana ce devine transparenta. Adaugati usturoiul curatat si zdrobit, cubul Knorr faramitat si sucul de portocala, din care puneti deoparte 2 linguri. Amestecati bine.
Adaugati frunzulitele de tarhon taiate cu foarfeca, ghimbirul ras si 2/3 din coaja rasa de lamaie. Amestecati si turnati apoi sosul peste pieptii de pui. Acoperiti cratita cu un capac si lasati-i sa fiarba 45 de minute.
Amestecati - intr-un bol - faina cu restul de suc de portocala si cu smantana, turnati-o peste pieptii de pui si lasati sa mai fiarba incet cateva minute. ş Puneti fileurile in farfurii adanci, turnati peste ele sosul, decorati-le cu crengute de tarhon si felii de portocala si serviti-le cu o garnitura de cartofi fierti, orez sau paste fainoase.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii