Spalati pieptul,il curatati de piele si il taiati in bucati potrivite,unele chiar mai mici.Lasati bucatile de carne la scurs,pe un prosop absorbant de bucatarie.Dupa cae s-a scurs de apa,presarati carnea cu sare si piper si o ungeti cu putin unt,apoi o dati la frigider pentru 10 minute.Intr-un bol,presarati sosul de vin:topiti untul ramas dupa ce ati uns puiul,puneti vin,sare,piper,zahar,otetul si zeama de lamaie si lasati sa fiarba 5 min.La sfarsit adaugati usturoil tocat marunt,ca sa-si pastreze aroma.
Incingeti uleiul intr-o tigaie si prajiti pieptul intorcandu-l de pe o parte pe alta,pana capata culoarea aurie.Dupa ce s-a prajit,puneti carnea intr-un vas de Jena si turnati sosul de vin peste ea,.Taiati patrunjelu marunt si il amestecati cu puiul si sosul de vin cu usturoi.
Serviti puiul cu paine neagra, prajita sau cu lipie coapta.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii