Spalati pieptul,il curatati de piele si il taiati in bucati potrivite,unele chiar mai mici.Lasati bucatile de carne la scurs,pe un prosop absorbant de bucatarie.Dupa cae s-a scurs de apa,presarati carnea cu sare si piper si o ungeti cu putin unt,apoi o dati la frigider pentru 10 minute.Intr-un bol,presarati sosul de vin:topiti untul ramas dupa ce ati uns puiul,puneti vin,sare,piper,zahar,otetul si zeama de lamaie si lasati sa fiarba 5 min.La sfarsit adaugati usturoil tocat marunt,ca sa-si pastreze aroma.
Incingeti uleiul intr-o tigaie si prajiti pieptul intorcandu-l de pe o parte pe alta,pana capata culoarea aurie.Dupa ce s-a prajit,puneti carnea intr-un vas de Jena si turnati sosul de vin peste ea,.Taiati patrunjelu marunt si il amestecati cu puiul si sosul de vin cu usturoi.
Serviti puiul cu paine neagra, prajita sau cu lipie coapta.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii