Condimentam carnea de pui cu sare, piper macinat si praf de nucsoara, pe ambele parti.
Pregatim o tigaie in care punem untul. Cand untul s-a topit, adaugam bucatile de file de piept de pui. Le prajim 2-3 minute, apoi le intoarcem si le mai lasam inca 2 minute
Turnam sampania si lasam sa fiarba 2 minute.
Intoarcem din nou carnea de pui si mai fierbem 2 minute.
Adaugam boabele de strugure si fierbem totul maxim 2 minute, in timp ce amestecam continuu.
Scoatem strugurii din tigaie si ii pastram calzi, acoperiti cu folie alimentara.
Continuam sa fierbem pieptul de pui pana cand sosul scade.
Turnam deasupra smantana, amestecam si fierbem la foc mic pana cand obtinem un sos omogen. Condimentam cu sare si piper macinat.
Fierbem pana cand sosul are consistenta dorita si carnea de pui este moale. Adaugam mierea, amestecam bine si inchidem aragazul.
Servim puiul cu sos, alaturi de boabele de strugure.
Reteta video completa o gasiti la:http://youtu.be/C0zJiedcDB0
POFTA BUNA!
Reteta de zmeurata de casa. Cum se face zmeurata de casa reteta de lichior de zmeura.
Zmeurata de casaReteta de paste cu vinete. Cum faci acasa paste cu vinete reteta simpla si delicioasa.
Paste cu vinete
Comentarii
Adaugă comentariu