Ingrediente
Pentru 3 portii a cate doua pulpe ai nevoie de:, , 1. o caserola pulpe inferioare (6-7 pulpe), 2. 3 linguri susan, 3. o lingura pesmet, 4. o lingura maizena sau faina, 5. 1 ou, 6. 2 linguri ulei, 7. o lingurita boia dulce, 8. sare, piper, 9. putin unt
Dificultate: Redusa | Timp: 2h
2 voturi
Mod de preparare
Se amesteca maizena cu pesmetul 2 linguri jumate de susan si se bate separat oul. Pulpele se curata de piele, se spala si se cresteaza din loc in loc. Se dau mai intai prin ou, apoi prin praful de pesmet cu susan si maizena si se pun intr-un vas de yena foarte bine uns cu unt. Pui sare si piper dupa gust. Dai la cuptorul preincalzit pana se rumenesc bine pulpele (eu le-am tinut 1h30 la 180 grade prima jumatate de ora si apoi la 200 de grade). La jumatatea timpului, le poti intoarce de pe o parte pe alta. Cu 10 min inainte de a le scoate, se unge fiecare pulpa cu o pensula de silicon inmuiata in 2 linguri de ulei cu o lingurita de boia si se mai presara restul de susan. Se servesc calde, in cazul de fata cu o garnitura de salata de cruditati. Pofta buna!
Lia Maria (Chef de cuisine) , 04 februarie 2011
Bine ai benit in randul gustosilor! Foarte bun trebue sa fie puiul preparat dupa reteta prezentata de tine. Imi place si am sa incerc si eu. Felicitari ! *****
Sidy (Chef de cuisine) , 04 februarie 2011
Bune, bune....
Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 04 februarie 2011
yami yami...:)