Ingrediente
Pentru 2 persoane., -300 g piept de pui., -4 catei de usturoi, -2 linguri sos de soia, - piper, -100g susan, -1 ou, -1 lingurita mustar, -3 linguri de faina, -2-3 frunze de busuioc, -300 ml ulei, -2 cartofi, -1/2 lingurita de rozmarin, -100 ml smantana
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
3 voturi
Mod de preparare
Va recomand sa nu adaugati sare, deoarece sosul de soia este sarat.
Se face un bechamel dintr-un ou, 1 lingurita de mustar, faina, sare,piper, busuiocul taiat marunt,si apa cat sa iasa de consistenta unei smantani
150 ml de ulei se incinge .
Susanul se pune intr-o farfurie.
Fasiutele de pui se trec prin bechamel si prin susan si se pun la prajit in uleiul incins.
Se rumenesc pe ambele parti, si se scot pe un servetel absorbant.
Cartofii se spala, se curata, se spala din nou, se taie in feliute foarte subtiri.
Se incinge intr-o tigaie 150 ml ulei si se prajesc feliutele de cartofi, pana capata o culoare galben auriu. Se scot pe servetel absorbant, si se sareaza.
Din smantana si 2 catei de usturoi zdrobiti se face un sos.
Se aranjaza pe farfurie puiul, chips-urile de cartofi peste care se presara rozmarinul.
Sosul se toarna in firicel subtire peste pui
Pofta buna !
Alina (Chef de cuisine) , 12 septembrie 2009
Tudorel, multumesc pentru aprecieri !!!
samoila tudorel (Chef de cuisine) , 05 septembrie 2009
Concluzionam: maini profesiniste.
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 23 august 2009
Am sa incerc si eu retet. E pe gustul meu