Se taie telina in 8 apoi in felii subtiri (1-2 mm). Ceapa se taie cubulete mici, iar ardeiul in felii subtiri.Se taie puiul fasii de latime 0,5 cm. Se amesteca intr-un vas cu amidonul, sarea si albusul batut usor.Se incalzesc 2-3 linguri de ulei si se prajeste puiul avandu-se grija sa nu se lipeasca bucatile intre ele. Cand s-a prajit se scoate si se tine la cald. Se poate pune pe un servetel sa se absoarba surplusul de ulei.Se incing 2 linguri de ulei in acelasi vas si se pune telina, ardeiul iute, ghimbirul, ceapa. Se amesteca 3 minute. Se adauga puiul, sarea, zaharul, vinul. Se pot adauga la sfarsit si cateva picaturi de ulei de susan. Se serveste cald cu orez.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii