Preparare : punem intr-un wok 2 linguri de ulei de masline si asteptam sa fie bine incins si punem bucatelele de piept. Cand sunt facute bucatelele de pui adaugam ciupercile , condimentam si adaugam o lingura de soya si o jumatate de lingurita de pasta de ardei iute, jumatatea de cub de pui, ghimbirul si punem 150 ml de apa in care am rehidratat ciupercile si lasam la foc mediu pentru 10-15 minute. Daca vedem ca scade prea mult apa mai adaugam cate putina apa de la ciupercile chinezesti. La sfarsit se mai adauga condimente daca trebuie, adaugam amidonul dizolvat in putina apa rece si punem sosul de stridii . Se serveste cald acompaniat de orez sau de taietei de orez.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii