Vom prepara mai intai untul aromat. Frecam untul moale, la temperatura camerei, cu boiaua, sarea de mare si piperul. Pisam usturoiul si rozmarinul il tocam marunt. Le adaugam in compozitia de unt si amestecam pana la omogenizare.
Frecam puiul bine la interior si la exterior cu untul aromat.
Cartofii ii spalam bine si ii taiem sferturi. Ii condimentam cu sare de mare, piper si boia. Punem cartofii in vasul slow cooker-ului Crock-Pot si asezam puiul peste cartofi. Punem cateva crengute de rozmarin.
Setam slow cooker-ul la temperatura "high" pentru o durata de patru ore. Eu intre timp am plecat sa iau copii de la scoala, i-am dus in parc si ne-am intors peste aproape 5 ore. Aparatul in momentul opririi pocesului de gatire a trecut automat in modulul "pastreaza la cald" astfel incat am gasit puiul fierbinte si ne-am asezat direct la masa.
Cartofii au fost foarte gustosi, pe placul copiilor, untul aromat le-a dat o aroma deosebita, categoric au devenit preferatii lor.
Puul a fost fraged, suculent, se topeste efectiv in gura, copiilor le-a placut extraordinar de mult iar eu m-am bucurat ca le-am oferit o masa copioasa, dar totdata gustoasa si sanatoasa.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii