Se spala pieptul de pui si se pune in interiorul pungi se pune jumatate de pliculet curry, sare, piper , oregano coriandru - se amesteca. Apoi se adauga uleiul si catei de usturoi zdorbiti si taiati in jumate. Se inchide punga si se amesteca pana se acopera bucatile de piept in totalitate, usturoiul aveti grija sa fie deasupra si sub bucatile de piept. Se pune intr-un vas de ena, se inteapa punga de 3 ori cu furculita si se baga la cuptor la foc mic 55 min. Dupa 55 min se taie punga la jumatate si se pune sosul format pe pui cu o lingura ca sa prinda crusta, acest procedeu se repeta dupa 5 min, iar dupa alte 5 min se scoate puiul.
Se poate servi cu piure de cartofi sau salata de varza.
Pofta Buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii