autor:

azazely

» » Fripturi

Pui Curry

Autor: azazely (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 25 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: azazely (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 25 ianuarie 2010

Ingrediente
2 bucati pipet pui nedezosate, 10 catei usturoi, 1 pliculet curry, sare, piper, oregano, coriandru, 3-4 linguri ulei, 1 punga pentru copt

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

1 vot

Mod de preparare

Se spala pieptul de pui si se pune in interiorul pungi se pune jumatate de pliculet curry, sare, piper , oregano coriandru - se amesteca. Apoi se adauga uleiul si catei de usturoi zdorbiti si taiati in jumate. Se inchide punga si se amesteca pana se acopera bucatile de piept in totalitate, usturoiul aveti grija sa fie deasupra si sub bucatile de piept. Se pune intr-un vas de ena, se inteapa punga de 3 ori cu furculita si se baga la cuptor la foc mic 55 min. Dupa 55 min se taie punga la jumatate si se pune sosul format pe pui cu o lingura ca sa prinda crusta, acest procedeu se repeta dupa 5 min, iar dupa alte 5 min se scoate puiul.
Se poate servi cu piure de cartofi sau salata de varza.
Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Curry" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pui cu iaurt si curry

Pui cu iaurt si curry

Se condimenteaza puiul dupa gust si se toarna deasupra cutia cu iaurt. Se lasa toata noaptea

2 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pui cu sos curry

Pui cu sos curry

Se caleste pieptul de pui cu o lingura de ulei, se adauga ceapa si usturoiul si se stinge cu putina

9 voturi    5 comentarii
25 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

1 vot

Ingrediente

  • 2 bucati pipet pui nedezosate
  • 10 catei usturoi
  • 1 pliculet curry
  • sare
  • piper
  • oregano
  • coriandru
  • 3-4 linguri ulei
  • 1 punga pentru copt

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Crap prajit, cu sos de usturoi