Fierbem intr-o cratita apa usor sarata cu usturoiul nedecojit si lasa 4-5 min.Scoatem usturoiul si il decojim.Incalzim untul intr-o tava si prajim bucatile de pui,adaugam usturiul si lasam 2-3 mindupa care punem merele si le mai lasam 8-10 min.Le scoatem iar peste uleiul ramas punem sucul de mere si lasam sa fiarba pana scade la jumatate.Punem inapoi puiul si merele impreuna cu frisca si tarhonul si amestecam 2-3 min.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii