Fierbem intr-o cratita apa usor sarata cu usturoiul nedecojit si lasa 4-5 min.Scoatem usturoiul si il decojim.Incalzim untul intr-o tava si prajim bucatile de pui,adaugam usturiul si lasam 2-3 mindupa care punem merele si le mai lasam 8-10 min.Le scoatem iar peste uleiul ramas punem sucul de mere si lasam sa fiarba pana scade la jumatate.Punem inapoi puiul si merele impreuna cu frisca si tarhonul si amestecam 2-3 min.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii