Pui din suc de mere

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 mere curatate si taiate fellii
  • 4 piepti de pui
  • 8 catei de usturoi
  • 4 ling ulei
  • 50 gr unt
  • 200 ml suc de mere
  • 150 ml frisca lichida
  • 2 linguri de tarhon

Mod de preparare

Fierbem intr-o cratita apa usor sarata cu usturoiul nedecojit si lasa 4-5 min.Scoatem usturoiul si il decojim.Incalzim untul intr-o tava si prajim bucatile de pui,adaugam usturiul si lasam 2-3 mindupa care punem merele si le mai lasam 8-10 min.Le scoatem iar peste uleiul ramas punem sucul de mere si lasam sa fiarba pana scade la jumatate.Punem inapoi puiul si merele impreuna cu frisca si tarhonul si amestecam 2-3 min.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise