Fierbem intr-o cratita apa usor sarata cu usturoiul nedecojit si lasa 4-5 min.Scoatem usturoiul si il decojim.Incalzim untul intr-o tava si prajim bucatile de pui,adaugam usturiul si lasam 2-3 mindupa care punem merele si le mai lasam 8-10 min.Le scoatem iar peste uleiul ramas punem sucul de mere si lasam sa fiarba pana scade la jumatate.Punem inapoi puiul si merele impreuna cu frisca si tarhonul si amestecam 2-3 min.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii