autor:

autor

» » Fripturi

Pui fracasse

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
Pentru 6 portii:, 1 ou, suc de la o jumatate de lamiie, 100 gr faina, un virf de praf de usturoi, un virf de boia dulce, 6 jumatati de piepturi de pui, dezosate si fara piele, 2 linguri de unt, , 250 ml supa de pui ( concentrat si apa), , sucul de la o lamiie

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Intr-un vas adinc se bate oul cu sucul de la o jumatate de lamiie. In alt vas, se amesteca faina cu praful de usturoi si cu boiaua dulce. Se trec bucatile de pui prin ou si apoi prin faina. Untul se incinge pe foc mediu intr-o tigaie mare si se adauga puiul. Se soteaza pina cind bucatile de pui devin aurii pe ambele parti. Se amesteca supa de pui cu sucul de la o lamiie si se toarna in cratita peste pui. Se lasa sa fiarba la foc incet cca. 10 minute.
Se serveste ornat cu felii de lamiie si frunze de patrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui fracasse" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Snitel cu cascaval

Snitel cu cascaval

Cotletul se taie felii cam de un centimetru grosime, se pun intre doua folii de plastic(punga) si

1 vot    1 comentariu
1h
Fripturi
Frigarui de pui cu ciuperci

Frigarui de pui cu ciuperci

Dupa parerea mea, frigaruile se prepara foarte usor, iar efectul este maxim, atat ca gust cat si

9 voturi    2 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • Pentru 6 portii:
  • 1 ou
  • suc de la o jumatate de lamiie
  • 100 gr faina
  • un virf de praf de usturoi
  • un virf de boia dulce
  • 6 jumatati de piepturi de pui
  • dezosate si fara piele
  • 2 linguri de unt
  • 250 ml supa de pui ( concentrat si apa)
  • sucul de la o lamiie

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

100 voturi    17 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pulpe la cuptor cu mamaliguta