autor:

Fara foto

» » Fripturi

Pui fript cu sparanghel

Autor: ANIA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ANIA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 noiembrie 2009

Ingrediente
1 pui, 1 legatura sparanghel, 100g unt, condimente Knorr pentru pui cu ierburi aromate

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Se spala puiul si se face bucati, oprim pentru friptura doar 1/2 piept, aripioarele si pulpele. Le bagam in punga Knorr cu condimente pentru pui cu ierburi aromate impreuna cu bucatele de unt si firele de sparanghel curatate de cozile tari. Se lasa la cuptor 40 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui fript cu sparanghel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpe cu cascaval coapte in lapte si cu sos de ciuperci

Pulpe cu cascaval coapte in lapte si cu sos de ciuperci

Incalzim cuptorul la 200 grade C. Pulpele spalate se sterg cu un servetel de hartie, apoi se condimenteaza

31 voturi    20 comentarii
2h 15 min
Fripturi
Costita de porc la cuptor

Costita de porc la cuptor

Costita se spala si se sterge cu un prosop de bucatarie. Se aseaza in tava si deasupra se pun toate

5 voturi    2 comentarii
1h 5 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 pui
  • 1 legatura sparanghel
  • 100g unt
  • condimente Knorr pentru pui cu ierburi aromate

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Clisă friptă şi pită picurată