autor:

Fara foto

» » Fripturi

Pui fript cu sparanghel

Autor: ANIA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ANIA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 noiembrie 2009

Ingrediente
1 pui, 1 legatura sparanghel, 100g unt, condimente Knorr pentru pui cu ierburi aromate

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Se spala puiul si se face bucati, oprim pentru friptura doar 1/2 piept, aripioarele si pulpele. Le bagam in punga Knorr cu condimente pentru pui cu ierburi aromate impreuna cu bucatele de unt si firele de sparanghel curatate de cozile tari. Se lasa la cuptor 40 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui fript cu sparanghel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pui spaniol cu ardei gras

Pui spaniol cu ardei gras

Cureti ardeii grasi si ii tai in bucati mari.Cureti ceapa si o tai cubulete,la fel ca si costita,apoi

2 voturi    2 comentarii
40 min
Fripturi
Cotlet  si carnati de porc in sos de vin la cuptor

Cotlet si carnati de porc in sos de vin la cuptor

Cepele se curata de coaja,se spala si se taie felii care se aseaza in tava formand un pat de ceapa

13 voturi    9 comentarii
2h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 pui
  • 1 legatura sparanghel
  • 100g unt
  • condimente Knorr pentru pui cu ierburi aromate

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Friptura de porc la cuptor