autor:

Fara foto

» » Fripturi

Pui fript

Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
1 sau 2 pui de curte tineri, 50 ml ulei, 100 ml apa, 2 fire cimbru, sare, optional usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 1h 40 min

1 vot

Mod de preparare

Puiul se taie portii, se spala bine si se pune la prajit intr-o cratita acoperita. Se lasa la prajit in ulei si in suc propriu timp de 30 minute, apoi adaugam apa si cimbrul. In acest timp intoarcem bucatile pe toate partile. Lasam la foc mediu inca 45 minute. Se serveste cald, cu mamaliga si optional cu usturoi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui fript" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpe crocante si picante

Pulpe crocante si picante

Se pun pulpele la fiert in apa cu putina sare.Se da cascavalul prin razatoarea cu gauri mici, se

3 voturi    2 comentarii
40 min
Fripturi
Friptura cu pulpa de porc si carnati

Friptura cu pulpa de porc si carnati

Bucata de carne spalata o punem intr-o oala( eu am folosit o oala Zepter), o acoperim cu apa rece,

3 voturi    0 comentarii
2h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 40 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 sau 2 pui de curte tineri
  • 50 ml ulei
  • 100 ml apa
  • 2 fire cimbru
  • sare
  • optional usturoi

Raporteaza reteta

Retete
de Mihaela76
PASTAI VERZI CU BULION

PASTAI VERZI CU BULION

Ceapa taiata marunt se pune la prajit in ulei oala sub presiune. Se adauga pastaile, spalate si rupte

3 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta de caise

Tarta de caise

Se scot samburii fructelor si se presara cu putin zahar. Galbenusurile se bat impreuna cu zaharul

17 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
PIFTELE VITA

PIFTELE VITA

Morcovii si cartoful se rad pe razatoarea mica, painea se moaie in apa, patrunjelul se toaca marunt.

2 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
cotlete de miel milaneze