autor:

emadina

» » Fripturi

Pui gustos

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 noiembrie 2009

Ingrediente
1 pui gras, 100 g sunca de York, 1 ceapa mica, usturoi, 1 ardei iute, 1 lamaie, 1 pahar de suc de rosii proaspat, 100 g crutoane de paine integrala, 200 g branza, 2 oua, 100 g unt, ulei, sare

Dificultate: Ridicata Timp: 2h 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Intr-o tigaie se caleste putin in ulei sunca de York cu ceapa, usturoi, ardei iute taiate marunt. Se stinge cu sucul de rosii.

Acest sos se amesteca cu crutoanele de paine. Intr-un vas se freaca bine untul cu branza si se adauga ouale batute spuma. Aceasta pasta se adauga la sosul cu rosii si se amesteca bine. Cu amestecul acesta se umple puiul care apoi se unge pe din afara cu putin usturoi,unt si se stropeste cu putina lamaie. Se condimenteaza cu sare se orneaza cu rondele de lamaie si se da la cuptor. Se tine la cuptor cca. 1 ora si jumatate in functie de cat de mare e puiul. Calculati 40 de min. de kg plus inca 20 de min de tinut in cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui gustos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpa de miel cu ciuperci la cuptor

Pulpa de miel cu ciuperci la cuptor

Pulpa de miel o parlim putin pe flacara aragazului, pe toate partile, apoi o spalam. Ceapa si usturoiul

3 voturi    0 comentarii
3h
Fripturi
Piept de curcan la cuptor

Piept de curcan la cuptor

Se taie pieptul in doua bucati. Fiecare parte se cresteaza din 2 in 2 cm dar nu pina jos. In fiecare

16 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Ridicata

Timp

2h 20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 pui gras
  • 100 g sunca de York
  • 1 ceapa mica
  • usturoi
  • 1 ardei iute
  • 1 lamaie
  • 1 pahar de suc de rosii proaspat
  • 100 g crutoane de paine integrala
  • 200 g branza
  • 2 oua
  • 100 g unt
  • ulei
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pui îmbãtat cu bere si cartofii noi înveliti în bacon la cuptor