Intr-o tigaie se caleste putin in ulei sunca de York cu ceapa, usturoi, ardei iute taiate marunt. Se stinge cu sucul de rosii.
Acest sos se amesteca cu crutoanele de paine. Intr-un vas se freaca bine untul cu branza si se adauga ouale batute spuma. Aceasta pasta se adauga la sosul cu rosii si se amesteca bine. Cu amestecul acesta se umple puiul care apoi se unge pe din afara cu putin usturoi,unt si se stropeste cu putina lamaie. Se condimenteaza cu sare se orneaza cu rondele de lamaie si se da la cuptor. Se tine la cuptor cca. 1 ora si jumatate in functie de cat de mare e puiul. Calculati 40 de min. de kg plus inca 20 de min de tinut in cuptor.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii