Ingrediente
Pentru mplutura, 500 g piept de pui dezosat, 1 morcov ras, 1 telina mica rasa, 100 g mazare, 2 cepe verzi tocate, 50 g unt, 1 lingura plina faina, 1 ceasca de lapte de 150 mlPentru aluat, 400 g faina, 2 oua, 100 ml apa minerala, 1oo g iaurt
Dificultate: Medie | Timp: 1h 40 min
0 voturi
Mod de preparare
Se prepara un aluat din ingredientele de mai sus care se framanta bine apoi se imparte in doua. O foaie pentru dedesubt si una pentru deasupra.
Legumele se calesc in putin unt si apoi se adauga lapte si faina si se amesteca bine pana se ingroasa. Carnea taiata fasii se da intr-un clocot in apa cu sare si piper, se scurge, se adauga putin marar si eventual boia de ardei si se amesteca cu legumele cu sos bechamel. Intr-un vas termorezistent se pune o foaie de aluat, se adauga amestecul de legume si carnea de pui, se presara putin cascaval ras se pune foaia de deasupra si se da la cuptor. Se coace cca. 35-40 min pana se rumeneste bine. Se lasa putin sa se raceasca inainte de a o servi. Se serveste cu smantana deasupra.