autor:

emadina

» » Fripturi

Pui in aluat

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 noiembrie 2009

Ingrediente
Pentru mplutura, 500 g piept de pui dezosat, 1 morcov ras, 1 telina mica rasa, 100 g mazare, 2 cepe verzi tocate, 50 g unt, 1 lingura plina faina, 1 ceasca de lapte de 150 mlPentru aluat, 400 g faina, 2 oua, 100 ml apa minerala, 1oo g iaurt

Dificultate: Medie Timp: 1h 40 min

0 voturi

Mod de preparare


Se prepara un aluat din ingredientele de mai sus care se framanta bine apoi se imparte in doua. O foaie pentru dedesubt si una pentru deasupra.

Legumele se calesc in putin unt si apoi se adauga lapte si faina si se amesteca bine pana se ingroasa. Carnea taiata fasii se da intr-un clocot in apa cu sare si piper, se scurge, se adauga putin marar si eventual boia de ardei si se amesteca cu legumele cu sos bechamel. Intr-un vas termorezistent se pune o foaie de aluat, se adauga amestecul de legume si carnea de pui, se presara putin cascaval ras se pune foaia de deasupra si se da la cuptor. Se coace cca. 35-40 min pana se rumeneste bine. Se lasa putin sa se raceasca inainte de a o servi. Se serveste cu smantana deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui in aluat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Drob de pui in aluat de foietaj

Drob de pui in aluat de foietaj

Spalam si curatam ficateii si ii punem sa fiarba.Ii lasam la fiert circa 10-15 min. Indepartam spuma

5 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive cu carne
Pui intreg in aluat

Pui intreg in aluat

Incalzeste cuptorul la 220⁰C.Unge cu putin ulei de masline un vas termorezistent. Pentru aluat,

25 voturi    14 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 40 min

0 voturi

Ingrediente

  • Pentru mplutura
  • 500 g piept de pui dezosat
  • 1 morcov ras
  • 1 telina mica rasa
  • 100 g mazare
  • 2 cepe verzi tocate
  • 50 g unt
  • 1 lingura plina faina
  • 1 ceasca de lapte de 150 mlPentru aluat
  • 400 g faina
  • 2 oua
  • 100 ml apa minerala
  • 1oo g iaurt

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
muschi de porc la gratar cu garnitura by copilou