autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Fripturi

Pui in crusta de parmezan

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2009

Ingrediente
4 linguri pesmet, 1/2 ceasca parmezan ras, 2 linguri patrunjel tocat, 1 ou mare ,batut sau 2 mijlocii, 2 linguri zeama de lamiie, 1 lingura mustar, 2 linguri ulei, 2 linguri unt taiat cuburi mici, sare, piper, 4 felii piept se pui desozat si batut usor

Dificultate: Medie Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Se mixeaza pesmetul,patrunjelul,parmezanul,sarea si piperul si se transfera intr-o farfurie adinca.
In alta farfurie se pune oul batut.
Se trec feliile de piept prin ou si apoi prin amestecul de pesmet si brinza(presind bine).
Se infierbinta uleiul si se prajesc feliile de piept ,pe fiecare parte cam 3 min.

Sosul:
Dupa ce se scoate carnea , in tava de prajit se toarna sucul de lamiie si putina apa si amestecind se tine la foc cam 1 min.
Se adauga mustarul,se mai amesteca,se ia de pe foc si se adauga untul.
Sosul se serveste alaturi de feliile de piept
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui in crusta de parmezan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Ceafa de porc la tava cu broccoli si cartofi

Ceafa de porc la tava cu broccoli si cartofi

Carnea de porc- ceafa este o carne moale, noua ne place si de aceea gatesc destul de des. De aceasta

14 voturi    6 comentarii
1h
Fripturi
Cotlete de porc in sos de mustar cu pure portughez

Cotlete de porc in sos de mustar cu pure portughez

1)Cartofi se taie cuburi si se fierb in apa cu sare mare.Intre timp se condimenteaza cotletele cu

4 voturi    6 comentarii
50h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Alina

    Alina (Chef de cuisine) , 10 septembrie 2009

    Interesanta combinatie !

Dificultate

Medie

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4 linguri pesmet
  • 1/2 ceasca parmezan ras
  • 2 linguri patrunjel tocat
  • 1 ou mare ,batut sau 2 mijlocii
  • 2 linguri zeama de lamiie
  • 1 lingura mustar
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri unt taiat cuburi mici
  • sare
  • piper
  • 4 felii piept se pui desozat si batut usor

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi
Alina

Alina (Chef de cuisine)

Interesanta combinatie !

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Snitele umplute cu cascaval