Rosiile se fierb impreuna cu cardamom-ul si pasta de usturoi si ghimbir pana devin piure.
Separat, intr-o tava se pun 4 linguri de ulei.
Peste uleiul incins se adauga puiul si se pune la inabusit la foc mic.
Cand puiul capata culoare se adauga piureul de rosii si pasta de ceapa si se lasa pe foc timp de cinci minute.
Se adauga restul ingredientelor si se lasa in continuare pe foc timp de 10 minute.
La sfarsit se adauga smantana si ghimbir.
Reteta face parte din programul de educatie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Arpis și Kotanyi Romania.
Reteta indiana a fost oferita si preparata de Taj Restaurant si poate fi degustata zilnic, in cadrul restaurantului din Calea 13 Septembrie, nr.127 – 130, Bucuresti, sector 5.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii