Pieptul de pui se pune la fiert intr-un vas in care s-au adaugat cateva legume pentru gust.
Separat, intr-un vas se pune la incalzit sosul mole (este un sos dulce-picant cu ciocolata si chipotle care se gaseste de cumparat gata preparat sau poate fi pregatit acasa dar este destul de dificil).
Cand sosul incepe sa isi schimbe culoarea spre un maroniu ciocolata cu lapte, se adauga pieptul de pui curatat de piele. Puiul se inunda cu sosul cald ajutandu-va de o lingura pana ce puiul este ”patruns”.
Puiul se scoate cu mare atentie din sos si se monteaza pe o farfurie, se presara seminte de susan, coriandru si rondele de ceapa rosie. Se serveste cu orez mexican.
Secretul bucatarului:
Nu gatiti prea mult carnea de pui, deoarece trebuie sa ramana compacta.
Reteta face parte din programul de educatie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Arpis si Restaurantul El Torito.
Reteta mexicana a fost oferita si preparata de Restaurantul El Torito si poate fi degustata zilnic, in cadrul restaurantului din Str. Iancu Capitanu nr.30, sector 2, Bucuresti.
Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservantiRasfata-te cu o salata de dovlecei cruzi cu iaurt si usturoi – o reteta simpla, gustoasa si sanatoasa, perfecta pentru...
Salata de dovlecei cruzi cu iaurt si usturoi – reteta rapida, racoritoare si sanatoasaBucura-te de o salata de vara cu feta, rosii, castraveti si masline. O reteta simpla, rapida si sanatoasa, perfecta pentru...
Salata de vara cu feta, rosii, castraveti si masline. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii