Se taie carnea in bucati, iar bucatelele de carne se pun in tigaie si se prajesc cateva minute la foc iute. Adaugam o ceapa taiata in bucati mari, ardeiul iute taiat felii fine si lasam sa se patrunda ceapa bine, apoi adaugam bucatile de ananas, mierea, vegeta si siropul de ananas. Cand siropul scade, adaugam soia, amestecam usor si oprim focul.
Intr-un vas punem o ceapa la prajit cu putin ulei, eu am pus grasime de pasare de tara sa dea o culoare deosebita orezului. Cand ceapa este translucida, adaugam orezul spalat cu apa rece, adaugam o lingurita vegeta si fierbem orezul foarte bine. Orezul va fi garnitura pentru carnea de pui. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii