Ingrediente
-un pui grill , - 1 cartof dulce (folosit de americani pentru piure la masa de Thanksgiving alaturi de curcan), , - 10 castane comestibile, , - 1 borcanel mic de cirese de cocktail fara samburi, , - 5 linguri de ulei de masline extravirgin presat la rece, , - 2 linguri de mustar, 1 lingura de miere, 4 linguri de pesmet, sare, piper, , - 1 punga magica Knorr pt.friptura de pui cu ierburi aromate, , - un cub de unt, , - fasole verde teci de la Bonduelle, , - 1 ceapa alba mare, , - 1 graunte de usturoi
Dificultate: Medie | Timp: 2h
2 voturi
Mod de preparare
Apoi se pun tecile de fasole pe o sita la aburi si cand sunt gata se stropesc cu putin unt topit, sare, piper.
Inelele de ceapa: se taie rondele mari de ceapa alba, se desfac cu grija inelele, se dau prin faina, miere si pesmet si se coc in tava pe hartie de copt, la cuptor, odata cu tecile de fasole verde.
Servim puiul intreg pe un platou alaturi de teci de fasole verde, castanele coapte, ciresele de cocktail, inelele de ceapa crocante si cartoful dulce yam.