autor:

Cely Snijec

» » Fripturi

Pui la borcan

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 noiembrie 2009

Ingrediente
1 pui, 1 ceapa, 2 catei de usturoi, 1 foaie de dafin, sare, boabe de piper si de enibahar, 1 cescuta vin alb, 200 g faina, apa

Dificultate: Redusa Timp: 2h

2 voturi

Mod de preparare

Transezi puiul, asezi bucatile de carne in borcan. Adaugi condimentele, sarea si vinul. Din faina si apa faci un aluat mai consistent. Din aluat faci capac pentru borcan. Etansezi bine borcanul cu aluat si dai la cuptor pentru aproximativ o ora si jumatate (in functie de cuptor). Carnea se rumeneste foarte usor. Este foarte gustoasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la borcan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Miel la cuptor

Miel la cuptor

Carnea se spala, se inlatura grasimea vizibila, se portioneaza, se sareaza si se pune intr-un vas

0 voturi    2 comentarii
30 min
Fripturi
Friptura de curcan,cu cartofi prajiti

Friptura de curcan,cu cartofi prajiti

Dupa ce am curatat si taiat cartofii ii pregatim pentru prajit intr-un ceaun cu mult ulei de palmier

8 voturi    7 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    kok miori , 23 noiembrie 2009

    Nu se poate pune carnea intr-un pirex si de invelit pirexul cu aluat?Borcanul nu pocneste la caldura din cuptor? Si ce temperatura?Te rog raspundemi.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 23 noiembrie 2009

    Nu se sparge borcanul. Eu folosesc borcan de un kg. Puiul nu e asa de mare ca o gaina. Incape foarte bine.

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 20 noiembrie 2009

    Interesanta reteta.....

    • serban aurora daniela

      serban aurora daniela (Chef de cuisine) , 20 noiembrie 2009

      Eu stiam reteta de "Pui pe borcan" sau "Pui pe sticla". Asa ceva n-am auzit. E curios ca nu se sparge borcanul ! Si puiul transat in ce borcan intra? De 3 kg? Ca intrunul de 800 g nici atat nu incape!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

kok miori

Nu se poate pune carnea intr-un pirex si de invelit pirexul cu aluat?Borcanul nu pocneste la caldura din cuptor? Si ce temperatura?Te rog raspundemi.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Rulada Serrano de curcan