Pui la borcan

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 1 foaie de dafin
  • sare, boabe de piper si de enibahar
  • 1 cescuta vin alb
  • 200 g faina
  • apa

Mod de preparare

Transezi puiul, asezi bucatile de carne in borcan. Adaugi condimentele, sarea si vinul. Din faina si apa faci un aluat mai consistent. Din aluat faci capac pentru borcan. Etansezi bine borcanul cu aluat si dai la cuptor pentru aproximativ o ora si jumatate (in functie de cuptor). Carnea se rumeneste foarte usor. Este foarte gustoasa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci
Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise