Puiul se spala si se usuca, cartofii se curata, ceapa se taie pe lungime, lamaile se spala si se taie in opt.
Puiul se pune intr-o tava mare, rezistenta la foc, se amesteca condimentele cu uleiul de masline si se unge carnea cu aceasta compozitie.Cartofii se aseaza de jur imprejurul puiului.Cuptorul se incinge si se baga la cuptor circa 1 ora, ceapa si lamiile se adauga la pui cu circa 25 de minute inainte de a se scoate tava din cuptor.Se intorc cartofii pe partea cealalta si se presara peste tot cu sare.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii