Spalat bine puiul. Se face o compozitie din morcov taiati rondele subtiri, pastarnac si telina taiate la fel foarte subtire, ciupercute, ardei taiat cubulete, ceapa taiata rondele, patrunjelul tocat, zeama de lamaie, 2 lingurite ulei de masline, boia de ardei din ochi, la fel si condimente. Se amesteca bine.
Se umple puiul si se sigileaza cu scobitori. Se tapeteaza cu condimente si se introduce intr-o punga din aia de cuptor. Ce ramane din compozita se pune in punga langa pui. Se toarna vinul in punga si se mai stropeste cu putin ulei de masline. Se leaga punga, se fac cateva gauri in punga si se introduce la cuptor.
Dupa o ora se taie punga si se mai lasa 30 min la rumenit. Se serveste pe un platou pe rondelele de rosie, se pune compozitia din punga alaturi si sosul se toarna pe deasupra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii