autor:

Maria Namoloiu

» » Mancaruri cu carne

Pui la cuptor

Autor: Maria Namoloiu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 iulie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Maria Namoloiu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 iulie 2007

Ingrediente
3-4 pulpe de pui dezosate, 2-3 oua, 1 pahar de smantana, condimente dupa gust (vegeta, oregano, piper, etc.)

Dificultate: Redusa Timp: 1h

52 voturi

Mod de preparare

Pulpele de pui se dezoseaza si se taie bucati.



Ouale se bat bine cu condimentele si smantana.



Bucatile de pui se adauga in oua si se se amesteca bine.



Compozitia se pune intr-o tava si se coace in cuptorul incins in prealabil la foc mediu pana face deasupra o crusta aurie.



Sa aveti pofta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Aripi de pui cu cartofi si sos la cuptor

Aripi de pui cu cartofi si sos la cuptor

Se spala carnea, se usuca si se asaza intr-o tava (se pune prima pentru ca fierbe mai greu). Peste

6 voturi    5 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Pui la cuptor cu carnati si rosii

Pui la cuptor cu carnati si rosii

Spalati puiul, zvantati-l cu hartie absorbanta, apoi taiati-l pe mijlocul spatelui si desfaceti-l

10 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 27 octombrie 2009

    Trebuie neaparat sa incerc reteta, delicioasa!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 16 septembrie 2009

    Super reteta.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

52 voturi

Ingrediente

  • 3-4 pulpe de pui dezosate
  • 2-3 oua
  • 1 pahar de smantana
  • condimente dupa gust (vegeta
  • oregano
  • piper
  • etc.)

Raporteaza reteta

Retete
de Maria Namoloiu
Zuccotto

Zuccotto

1. O tava mare se acopera cu hartie de copt. Cuptorul se incalzeste la 175gradeC. Pentru blatul

30 voturi    11 comentarii
4h
Torturi
Baniţa (placinta bulgareasca cu branza)

Baniţa (placinta bulgareasca cu branza)

Se rade branza sau se striveste cu furculita. Se adauga iaurtul, ouale batute, bicarbonatul, sarea

31 voturi    5 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Analele istoriei

Analele istoriei

140g margarina se freaca cu 180g zahar farin. Se adauga 140g nuca macinata; 70g faina si 4 albusuri

13 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri

cristina i. (Chef de cuisine)

Trebuie neaparat sa incerc reteta, delicioasa!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Muschi de porc cu ciuperci