autor:

Maria Namoloiu

» » Mancaruri cu carne

Pui la cuptor

Autor: Maria Namoloiu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 iulie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Maria Namoloiu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 iulie 2007

Ingrediente
3-4 pulpe de pui dezosate, 2-3 oua, 1 pahar de smantana, condimente dupa gust (vegeta, oregano, piper, etc.)

Dificultate: Redusa Timp: 1h

52 voturi

Mod de preparare

Pulpele de pui se dezoseaza si se taie bucati.



Ouale se bat bine cu condimentele si smantana.



Bucatile de pui se adauga in oua si se se amesteca bine.



Compozitia se pune intr-o tava si se coace in cuptorul incins in prealabil la foc mediu pana face deasupra o crusta aurie.



Sa aveti pofta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
PUI IMPANAT LA CUPTOR

PUI IMPANAT LA CUPTOR

Scaldati cuptorul la 200°C.Intre timp amestecati pezmetul cu patranjelul tocat si cu parmizanu.Da-ti

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne
Friptura de pui cu legume la cuptor

Friptura de pui cu legume la cuptor

Se spala puiul, se taie bucati si se aseaza in tava cu legumele. Se stropeste cu putin ulei, se adauga

5 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 27 octombrie 2009

    Trebuie neaparat sa incerc reteta, delicioasa!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 16 septembrie 2009

    Super reteta.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

52 voturi

Ingrediente

  • 3-4 pulpe de pui dezosate
  • 2-3 oua
  • 1 pahar de smantana
  • condimente dupa gust (vegeta
  • oregano
  • piper
  • etc.)

Raporteaza reteta

Retete
de Maria Namoloiu
Zuccotto

Zuccotto

1. O tava mare se acopera cu hartie de copt. Cuptorul se incalzeste la 175gradeC. Pentru blatul

30 voturi    11 comentarii
4h
Torturi
Baniţa (placinta bulgareasca cu branza)

Baniţa (placinta bulgareasca cu branza)

Se rade branza sau se striveste cu furculita. Se adauga iaurtul, ouale batute, bicarbonatul, sarea

33 voturi    5 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Analele istoriei

Analele istoriei

140g margarina se freaca cu 180g zahar farin. Se adauga 140g nuca macinata; 70g faina si 4 albusuri

13 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri

cristina i. (Chef de cuisine)

Trebuie neaparat sa incerc reteta, delicioasa!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Rulouri de antricot cu ciuperci