autor:

Maria Namoloiu

» » Mancaruri cu carne

Pui la cuptor

Autor: Maria Namoloiu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 iulie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Maria Namoloiu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 iulie 2007

Ingrediente
3-4 pulpe de pui dezosate, 2-3 oua, 1 pahar de smantana, condimente dupa gust (vegeta, oregano, piper, etc.)

Dificultate: Redusa Timp: 1h

52 voturi

Mod de preparare

Pulpele de pui se dezoseaza si se taie bucati.



Ouale se bat bine cu condimentele si smantana.



Bucatile de pui se adauga in oua si se se amesteca bine.



Compozitia se pune intr-o tava si se coace in cuptorul incins in prealabil la foc mediu pana face deasupra o crusta aurie.



Sa aveti pofta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui la gratar cu cartofi la cuptor

Piept de pui la gratar cu cartofi la cuptor

Pieptul de pui se condimenteaza si se frige pe gratar. Cartofii ii tai felii groase de 1.5cm si

1 vot    3 comentarii
30h
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu ghimbir si gutui la cuptor

Pulpe de pui cu ghimbir si gutui la cuptor

1) Condimenteazã pulpele cu sare, piper, boia, curcuma, verdeata,ghimbir si usturoi. Taie gutuile

3 voturi    1 comentariu
50 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 27 octombrie 2009

    Trebuie neaparat sa incerc reteta, delicioasa!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 16 septembrie 2009

    Super reteta.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

52 voturi

Ingrediente

  • 3-4 pulpe de pui dezosate
  • 2-3 oua
  • 1 pahar de smantana
  • condimente dupa gust (vegeta
  • oregano
  • piper
  • etc.)

Raporteaza reteta

Retete
de Maria Namoloiu
Zuccotto

Zuccotto

1. O tava mare se acopera cu hartie de copt. Cuptorul se incalzeste la 175gradeC. Pentru blatul

30 voturi    11 comentarii
4h
Torturi
Baniţa (placinta bulgareasca cu branza)

Baniţa (placinta bulgareasca cu branza)

Se rade branza sau se striveste cu furculita. Se adauga iaurtul, ouale batute, bicarbonatul, sarea

32 voturi    5 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Analele istoriei

Analele istoriei

140g margarina se freaca cu 180g zahar farin. Se adauga 140g nuca macinata; 70g faina si 4 albusuri

13 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri

cristina i. (Chef de cuisine)

Trebuie neaparat sa incerc reteta, delicioasa!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
CHIFTELE CLASICE