autor:

Maria Namoloiu

» » Mancaruri cu carne

Pui la cuptor

Autor: Maria Namoloiu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 iulie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Maria Namoloiu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 iulie 2007

Ingrediente
3-4 pulpe de pui dezosate, 2-3 oua, 1 pahar de smantana, condimente dupa gust (vegeta, oregano, piper, etc.)

Dificultate: Redusa Timp: 1h

52 voturi

Mod de preparare

Pulpele de pui se dezoseaza si se taie bucati.



Ouale se bat bine cu condimentele si smantana.



Bucatile de pui se adauga in oua si se se amesteca bine.



Compozitia se pune intr-o tava si se coace in cuptorul incins in prealabil la foc mediu pana face deasupra o crusta aurie.



Sa aveti pofta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui cu sos de rosii la cuptor

Pui cu sos de rosii la cuptor

Se portioneaza puiul,se spala si se lasa cateva minute la scurs. Se curata ceapa, se taie fideluta

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Piept de pui umplut cu ardei si cascaval cu garnitura de legume la cuptor

Piept de pui umplut cu ardei si cascaval cu garnitura de legume la cuptor

Piepturile de pui se spala, se usuca, se sareaza, se pipereaza si se presara cu condimentul pentru

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 27 octombrie 2009

    Trebuie neaparat sa incerc reteta, delicioasa!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 16 septembrie 2009

    Super reteta.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

52 voturi

Ingrediente

  • 3-4 pulpe de pui dezosate
  • 2-3 oua
  • 1 pahar de smantana
  • condimente dupa gust (vegeta
  • oregano
  • piper
  • etc.)

Raporteaza reteta

Retete
de Maria Namoloiu
Zuccotto

Zuccotto

1. O tava mare se acopera cu hartie de copt. Cuptorul se incalzeste la 175gradeC. Pentru blatul

30 voturi    11 comentarii
4h
Torturi
Baniţa (placinta bulgareasca cu branza)

Baniţa (placinta bulgareasca cu branza)

Se rade branza sau se striveste cu furculita. Se adauga iaurtul, ouale batute, bicarbonatul, sarea

31 voturi    5 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Analele istoriei

Analele istoriei

140g margarina se freaca cu 180g zahar farin. Se adauga 140g nuca macinata; 70g faina si 4 albusuri

13 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri

cristina i. (Chef de cuisine)

Trebuie neaparat sa incerc reteta, delicioasa!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Budinca de orez cu cascaval si ficatei