Pui la cuptor cu cartofi

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Pui la cuptor cu cartofi

Ingrediente

  • 8 pulpe,
  • 1-2 kg de catofi (eu pun mai multi pt ca ii plac fetei mele),
  • condimente de pui,
  • dafin,
  • ulei cit sa ungeti tava,
  • folie de aluminiu.

Mod de preparare

Dupa ce au fost condimentate, pulpele, se asaza in tava unsa cu ulei, intr-un singur strat. Cartofii (pe cei noi ii spalam si ii punem intregi) ii asezam in asa fel incit sa acoperim pulpele si ii presaram si pe ei cu putina sare si adaugam si dafinul. Turnam cam 200 ml apa si acoperim tava cu folie de aluminiu si dam la cuptor 35-40 de minute. Ridicam folia si mai lasam 10 minute sa prinda crusta cartofii. Servim cu o salata asortata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise