Dupa ce au fost condimentate, pulpele, se asaza in tava unsa cu ulei, intr-un singur strat. Cartofii (pe cei noi ii spalam si ii punem intregi) ii asezam in asa fel incit sa acoperim pulpele si ii presaram si pe ei cu putina sare si adaugam si dafinul. Turnam cam 200 ml apa si acoperim tava cu folie de aluminiu si dam la cuptor 35-40 de minute. Ridicam folia si mai lasam 10 minute sa prinda crusta cartofii. Servim cu o salata asortata.
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii