Incalzeste cuptorul la 200⁰C.Intr-un vas termorezistent mai mare, amesteca cartofii cu ceapa verde, cateii de usturoi in afara de 2 (care se vor folosi la pui) si 1 lingura ulei de masline cu busuioc.Da legumele la copt 15 minute.
Intr-un vas amesteca cei 2 catei de usturoi pastrati apoi zdrobiti cu 1 lingura ulei de masline cu busuioc, 2 linguri miere, 1 lingura mustar, sare de mare si piper negru, dupa gust.Unge puiul cu acest amestec.
Scoate vasul cu legume din cuptor si adauga ardeiul gras cu dovleceii si thym.Amesteca usor legumele apoi aseaza deasupra puiul.Da totul la copt 50 minute – 1 ora, pana cand legumele s-au facut iar puiul s-a rumenit.
http://lauradfood2.blogspot.com/

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii