Am taiat puiul in bucati si l-eam dat cu sare si piper apoi le-a pus intr-un recipient mai mare ca sa le pot lasa la macerat.Am adaugat toate ingredientele,maslinele,prunele uscate,usturoiul taiat,foi dafin,ceapa rosie taiata bucati mari si chilli uscat-am adaugat uleiul de masline dupa care am amestecat totul cu mana ,le-am acoperit si le-am lasat la frigider pentru 1 ora.Le-am asezat in tava si am mai adaugat cam un pahar de apa si le-am dat la cuptor pana s-au rumenit.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii