Se incalzeste cuptorul la 190⁰C.Se unge o tava de copt cu 1 lingura ulei de masline si se imprastie apoi ceapa verde.Puiul se unge cu 1 lingura ulei de masline si se freaca cu 2-3 lingurite de sare cu ierburi aromate.Se toarna deasupra vinul si se da la copt 1h 30 minute, pana cand puiul s-a rumenit si s-a fragezit.
Dupa ce puiul s-a copt, se scoate din cuptor si se lasa deoparte, acoperit cu folie de aluminiu.
Intre timp, intr-o cratita, se pune zeama de supa de pui la incalzit pana cand incepe sa fiarba.Se rade tot ce a ramas in tava de copt in cratita cu supa fierbinte.Se adauga mazarea,cartofii fierti, tarhonul si busuiocul, sare si piper dupa gust si se lasa sa fiarba 5-10 minute.
Puiul se aseaza pe un platou, iar langa se pun legumele.
http://lauradfood2.blogspot.com/
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii