Mod de preparare pentru friptura :
-Se spala bine puiul si se presoara din belsug cu ierburi aromate si sare,se introduce si in interiorul puiului ierburi aromate si sare.Se pune puiul in tava,il stropim apoi cu vin ,cu ulei ,punem capac peste vas si dam tava la cuptor la foc potrivit.Cand consideram ca puiul este facut luam capacul si lasam sa se rumeneasca un pic.
Mod de preparare pentru garnitura :
- Se coc ardeii, se curata de pielita ,se curata de seminte si cotoare si se spala.Cand sunt scursi de apa adaugam sare dupa gust,ulei de masline si otet de mere si se amesteca usor.Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii