autor:

Brindusa_Aluculesei

» » , , Fripturi, Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pui la cuptor in vin rosu si ierburi aromate!

Autor: Brindusa_Aluculesei (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 19 iulie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Brindusa_Aluculesei (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 19 iulie 2016

Ingrediente
Ingrediente pentru friptura:, -1 pui mare de circa 2 kg.,, -200 ml.vin rosu ,daca e casat este foarte bine,, -1 lingurita curry,, -1 lingurita rozamarin,, -1 lingurita oregano,, -1 lingurita boabe coriandru,, - 1 lingurita tarhon maruntit ,, -sare dupa gust,, -100 ml.ulei., , Ingrediente pentru garnitura :, -2 kg.ardei rosii,, -1 lingura otet de mere,, -2 linguri ulei de masline,, -sare dupa gust.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Mod de preparare pentru friptura :
-Se spala bine puiul si se presoara din belsug cu ierburi aromate si sare,se introduce si in interiorul puiului ierburi aromate si sare.Se pune puiul in tava,il stropim apoi cu vin ,cu ulei ,punem capac peste vas si dam tava la cuptor la foc potrivit.Cand consideram ca puiul este facut luam capacul si lasam sa se rumeneasca un pic.


Mod de preparare pentru garnitura :
- Se coc ardeii, se curata de pielita ,se curata de seminte si cotoare si se spala.Cand sunt scursi de apa adaugam sare dupa gust,ulei de masline si otet de mere si se amesteca usor.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la cuptor in vin rosu si ierburi aromate!" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciuperci cu legume si cascaval

Ciuperci cu legume si cascaval

Se taie morcovul si ciupercile rondele impreuna cu ceapa si se pune la calit in 50 de gr de ulei,

5 voturi    0 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Placintele cu ciuperci si tarhon

Placintele cu ciuperci si tarhon

1. Prajeste ceapa usor in putin ulei pana ce s-a inmuiat si incepe sa capete o culoare aurie, aprox.10

6 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente pentru friptura:
  • -1 pui mare de circa 2 kg.,
  • -200 ml.vin rosu ,daca e casat este foarte bine,
  • -1 lingurita curry,
  • -1 lingurita rozamarin,
  • -1 lingurita oregano,
  • -1 lingurita boabe coriandru,
  • - 1 lingurita tarhon maruntit ,
  • -sare dupa gust,
  • -100 ml.ulei.
  • Ingrediente pentru garnitura :
  • -2 kg.ardei rosii,
  • -1 lingura otet de mere,
  • -2 linguri ulei de masline,
  • -sare dupa gust.

Raporteaza reteta

Retete
de Brindusa_Aluculesei
Cozonaci cu nuca si rahat

Cozonaci cu nuca si rahat

Punem faina intr-un vas si peste faina adaugam cele 4 galbenusuri. Separat, intr-o oala, punem laptele

190 voturi    42 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Peste umplut cu legume

Peste umplut cu legume

Se curata pestele, se spala si se lasa la scurs de apa.Sseparat facem o compozitie din buretii fierti

66 voturi    27 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Pasca cu branza dulce

Pasca cu branza dulce

Se cerne faina intr-un vas si peste ea se adauga drojdia topita cu sarea, zaharul si iaurtul, se

4 voturi    2 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pui chinezesc cu paste si castane Pui chinezesc cu paste si castane

Taiem pieptul de pui spalat bine in fasii lunguiete. Punem bucatile rezultate intr-un castron impreuna cu sosul de soia, coniacul,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Tarta cu legumele toamnei Tarta cu legumele toamnei

Pregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm. Pentru inceput pregatim aluatul: 1.Punem intr-un castron

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Varza dulce cu carnati proaspeti