autor:

Dachman Laura

» » , , , , , , Aperitive, Aperitive, Fripturi, Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Salate, Salate

Pui la cuptor si legume glazurate cu miere

Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 octombrie 2009

Ingrediente
•1 pui (de aprox. 1.5 kg)•2 cartofi dulci mari, curatati si taiati cubulete•2 pastarnaci mari, curatati si taiati cubulete•1 radacina mare de telina, curatata si taiata cubulete•1 ceapa rosie, curatata si taiata in sferturii•1 lingurita cimbru uscat•1 lingurita sare•1 lingurita piper negru•2 linguri ulei de masline•1 lingurita paprika•2 linguri miere

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

1.Se incinge cuptorul la 180ᵒC.2.Intr-o tava se pun legumele, cimbrul, sarea, piperul si uleiul de masline.Se aseaza puiul pe patul de legume, cu pieptul in sus.Se condimenteaza cu paprika.3.Se coc 1 ora, amestecand legumele din cand in cand.Se toarna mierea peste legume si se mai lasa la copt 15-20 minute, pana cand puiul s-a rumenit, iar legumele s-au inmuiat, apoi se serveste.

:) Pentru mai multe retete noi vizitati blogul http://lauradfood.blogspot.com/
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la cuptor si legume glazurate cu miere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata de varza cu morcovi -All American coleslaw

Salata de varza cu morcovi -All American coleslaw

Varza se spala; se taie in sferturi si se indeparteaza cotorul. Se taie marunt sau patratele mai

10 voturi    11 comentarii
20 min
Salate de legume
SALATA DE SPANAC

SALATA DE SPANAC

Spanacul se spala foarte bine in cateva ape,se scurge,se taie fasii subtiri si se amesteca cu rosiile

30 voturi    11 comentarii
25 min
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    SHARON , 17 mai 2010

    eu tai puiul in 4 si-l pun pe pat de legume( ardei ,cartofi,bostanel,morcov,brocoli),si acopar totul cu folie de aluminiu si las la cuptor cam o ora.,pe urma dau folia jos si ung carnea cu miere si mai las cam vro 15 min.DELICIOS:-P

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 02 noiembrie 2009

    O prezentare minunata ca de obicei!

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 31 octombrie 2009

    bun si gustos!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • •1 pui (de aprox. 1.5 kg)•2 cartofi dulci mari
  • curatati si taiati cubulete•2 pastarnaci mari
  • curatati si taiati cubulete•1 radacina mare de telina
  • curatata si taiata cubulete•1 ceapa rosie
  • curatata si taiata in sferturii•1 lingurita cimbru uscat•1 lingurita sare•1 lingurita piper negru•2 linguri ulei de masline•1 lingurita paprika•2 linguri miere

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

19 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

SHARON

eu tai puiul in 4 si-l pun pe pat de legume( ardei ,cartofi,bostanel,morcov,brocoli),si acopar totul cu folie de aluminiu si las la cuptor cam o ora.,pe urma dau folia jos si ung carnea cu miere si mai las cam vro 15 min.DELICIOS:-P

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Gogosari umpluti cu varza Gogosari umpluti cu varza

Varza verde si cea rosie, le spalati, le scuturati bine de apa. O taiati fideluta. Morcovii ii decojiti, ii dati pe razatoarea mare. Amestecati

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Conserve si muraturi
Vinete calite - baza pentru diverse preparate Vinete calite - baza pentru diverse preparate

Spalam vinetele si le dam pe razatoare. Incingem ulei intr-o oala incapatoare, adaugam vinetele, potrivim gustul de sare si le calim,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Bucate la borcan
Salata de sfecla rosie