1.Se incinge cuptorul la 180ᵒC.2.Intr-o tava se pun legumele, cimbrul, sarea, piperul si uleiul de masline.Se aseaza puiul pe patul de legume, cu pieptul in sus.Se condimenteaza cu paprika.3.Se coc 1 ora, amestecand legumele din cand in cand.Se toarna mierea peste legume si se mai lasa la copt 15-20 minute, pana cand puiul s-a rumenit, iar legumele s-au inmuiat, apoi se serveste.
:) Pentru mai multe retete noi vizitati blogul http://lauradfood.blogspot.com/
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajCarnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.
Rulada de miel umpluta cu legumeDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii