1.Se incinge cuptorul la 180ᵒC.2.Intr-o tava se pun legumele, cimbrul, sarea, piperul si uleiul de masline.Se aseaza puiul pe patul de legume, cu pieptul in sus.Se condimenteaza cu paprika.3.Se coc 1 ora, amestecand legumele din cand in cand.Se toarna mierea peste legume si se mai lasa la copt 15-20 minute, pana cand puiul s-a rumenit, iar legumele s-au inmuiat, apoi se serveste.
:) Pentru mai multe retete noi vizitati blogul http://lauradfood.blogspot.com/
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii