autor:

autor

» » Fripturi

Pui la frigare

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1 buc. pui mic, sare

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se curata puiul si se fierbe pe jumatate, se scurge si se frige intr-o frigare, cu care se roteste deasupra focului pina cind incepe sa rumeneasca usor.
Se scoate din frigare si se serveste cu diferite garnituri din cartofi fierti sau piure si cu diferite salate - de rosii, ardei copti etc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la frigare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Piept de pui cu cartofi noi  la cuptor

Piept de pui cu cartofi noi la cuptor

-puiul se condimenteaza,si se pune pe staniol,peste el se pun bucatele de rosii,ardei si ceapa,se

3 voturi    2 comentarii
1h
Fripturi
Rulouri de pui cu sos de Sana şi hrean

Rulouri de pui cu sos de Sana şi hrean

Pieptul de pui se feliază şi se bate ca pentru şniţele.Se condimentează,se rade pe fiecare felie

18 voturi    16 comentarii
1h 10 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ion Padure (Chef de cuisine) , 17 iunie 2008

    Daca optez pentru un pui la cuptor, eu niciodata nu am indepartat pielea, devine crocanta si mancarea arata foarte bine.

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

102 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Fara foto

Ion Padure (Chef de cuisine)

Daca optez pentru un pui la cuptor, eu niciodata nu am indepartat pielea, devine crocanta si mancarea arata foarte bine.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Rulouri de pui cu cartofi dulci si sos de hrean