Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
1 buc. pui mic, sare
Dificultate: Medie | Timp: 1h
Mod de preparare
Se curata puiul si se fierbe pe jumatate, se scurge si se frige intr-o frigare, cu care se roteste deasupra focului pina cind incepe sa rumeneasca usor.
Se scoate din frigare si se serveste cu diferite garnituri din cartofi fierti sau piure si cu diferite salate - de rosii, ardei copti etc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la frigare" nu uita sa-i faci un
review
Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat
Carnea o condimentam ,cu cimbru ,sare, piper si 3 catei de usturoi tocati marunt si bagam la frigider
9 voturi
6 comentarii
35 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentata de: Ion Padure