Se curata de carne si pielita partea inferioara a oaselor de la pulpe si se invelesc cu folie de aluminiu. Se presara peste pulpe condimentele pentru gratar si se pun deoparte.
Se incinge untul intr-o cratita, se prajeste ceapa taiata marunt, dupa care se stinge cu lapte si zeama de carne si se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara. Se adauga malaiul, se amesteca bine si cand da in clocot, se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba incet, la foc mic, circa 20 de minute. (Intre timp se mai amesteca cu telul.) Se intinde apoi mamaliga astfel preparata pe o tava (stratul: 1 cm inaltime) si se lasa sa se raceasca. (Se poate pregati si cu o zi inainte.)
Se aseaza pulpele de pui pe gratar (cu carbuni de lemn) si se prajesc pe ambele parti. Din mamaliga racita se decupeaza - cu un pahar - 8-10 cercuri, care se prajesc, si ele, pe gratarul incins. Se garnisesc pulpele cu rozmarin si se servesc imediat.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii