autor:

ROXANA S

» » Fripturi

Pui la gratar

Autor: ROXANA S (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ROXANA S (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 mai 2009

Ingrediente
Carne de pui dezosata(pulpe sau piept), Sare, piper si oregano, Ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se apala carnea si se da printr-un bait de sare, piper, condimente si ulei. Asta va face ca pielea sa nu se lipeasca de gratar, pieptul sa nu mai fie asa fad, si sa prinda o culoare aurie. Se pune pe gratar.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la gratar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
piept de pui la gratar tinut in bait

piept de pui la gratar tinut in bait

facem un bait din; apa,ulei,vin,sare,piper,usturoi,ceapa,cimbru,busuioc,foi de dafin si boiaua,punem

23 voturi    8 comentarii
1h
Fripturi
Piept de pui cu legume la gratar

Piept de pui cu legume la gratar

Pieptul de pui se condimenteaza si se pune pe grill aproximativ 15 minute, daca nu este facut se

2 voturi    2 comentarii
25 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine):

    Imi place la nebunie pieptul de pui la gratar. Eu il pregatesc astfel: piept de pui dezosat sare, piper, cimbru, tarhon, oregano, busuioc, 1-2 catei de usturoi, vin alb, zeama de lamaie. Pieptul de pui dezosat se taie fasii in functie de preferinta. Fasiile de piept se tin o ora la marinat in vin, zeama de lamaie, condimente si 1-2 catei de usturoi pisati, dupa care se pun pe gratar. Cand este aproape gata se mai stropeste cu putina zeama de lamaie. Este delicios. Se servesc cu garnitura de piure de cartofi sau legume, cartofi prajiti, cartofi natur, legume fierte, orez si diferite salate.

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 01 august 2012

    Imi place mult pieptul la gratar dar eu il curat de piele.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 08 septembrie 2009

    Nimic nu poae fi mai bun decat pieptul de pui la gratar.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 01 iulie 2009

    Un deliciu. Si eu tin la marinat pieptul de pui si iese foarte fraged.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • Carne de pui dezosata(pulpe sau piept)
  • Sare
  • piper si oregano
  • Ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de ROXANA S
Pizza cu piept de pui si keizer

Pizza cu piept de pui si keizer

Umplutura: pieptul de pui fiert se taie bucatele se amesteca cu keizerul, de asemenea taiat bucatele,

17 voturi    0 comentarii
20 min
Paste si pizza
Prajitura Rigo-Jancsi Alis

Prajitura Rigo-Jancsi Alis

Prima data se prepara crema. Se pune la fiert la bain-marie, dupa fierbere se adauga cicolata rupta

26 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Tiramisu Exquisa

Tiramisu Exquisa

Se bate frisca Hulala. Albusurile se bat spuma cu zaharul pudra si cel vanilinat. Galbenusurile se

7 voturi    2 comentarii
20 min
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

Imi place mult pieptul la gratar dar eu il curat de piele.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Rotite cu brânzã si suncã de curcan