autor:

ROXANA S

» » Fripturi

Pui la gratar

Autor: ROXANA S (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ROXANA S (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 mai 2009

Ingrediente
Carne de pui dezosata(pulpe sau piept), Sare, piper si oregano, Ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se apala carnea si se da printr-un bait de sare, piper, condimente si ulei. Asta va face ca pielea sa nu se lipeasca de gratar, pieptul sa nu mai fie asa fad, si sa prinda o culoare aurie. Se pune pe gratar.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la gratar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
GRATAR PUI

GRATAR PUI

Pieptul se dezoseaza si se taie felii cat mai subtiri. Pulpele se taie in doua bucati, se scoate

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Piept de pui la gratar cu cartofi taranesti

Piept de pui la gratar cu cartofi taranesti

Pieptul de pui se dezoseaza,se taie felii si se condimenteaza cu sare si origano. Cartofii se curata,se

6 voturi    6 comentarii
50 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine):

    Imi place la nebunie pieptul de pui la gratar. Eu il pregatesc astfel: piept de pui dezosat sare, piper, cimbru, tarhon, oregano, busuioc, 1-2 catei de usturoi, vin alb, zeama de lamaie. Pieptul de pui dezosat se taie fasii in functie de preferinta. Fasiile de piept se tin o ora la marinat in vin, zeama de lamaie, condimente si 1-2 catei de usturoi pisati, dupa care se pun pe gratar. Cand este aproape gata se mai stropeste cu putina zeama de lamaie. Este delicios. Se servesc cu garnitura de piure de cartofi sau legume, cartofi prajiti, cartofi natur, legume fierte, orez si diferite salate.

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 01 august 2012

    Imi place mult pieptul la gratar dar eu il curat de piele.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 08 septembrie 2009

    Nimic nu poae fi mai bun decat pieptul de pui la gratar.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 01 iulie 2009

    Un deliciu. Si eu tin la marinat pieptul de pui si iese foarte fraged.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • Carne de pui dezosata(pulpe sau piept)
  • Sare
  • piper si oregano
  • Ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de ROXANA S
Pizza cu piept de pui si keizer

Pizza cu piept de pui si keizer

Umplutura: pieptul de pui fiert se taie bucatele se amesteca cu keizerul, de asemenea taiat bucatele,

17 voturi    0 comentarii
20 min
Paste si pizza
Prajitura Rigo-Jancsi Alis

Prajitura Rigo-Jancsi Alis

Prima data se prepara crema. Se pune la fiert la bain-marie, dupa fierbere se adauga cicolata rupta

26 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Tiramisu Exquisa

Tiramisu Exquisa

Se bate frisca Hulala. Albusurile se bat spuma cu zaharul pudra si cel vanilinat. Galbenusurile se

6 voturi    2 comentarii
20 min
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

Imi place mult pieptul la gratar dar eu il curat de piele.

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura cu sos de branza feta