autor:

Fara foto

» » Fripturi

Pui la punga cu legume si fructe

Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 iulie 2008

Ingrediente
1 pui de 1-1,5 kg, 1 punga magica pentru friptura de pui cu ierburi aromate, 3 mere, 10 masline, 1 morcov mare, 5 cartofi, 1 ceapa rosie, 2 capatani de usturoi, 2 gogosari in otet

Dificultate: Medie Timp: 2h

9 voturi

Mod de preparare

Merele se curata de coaja si se taie felii mari, morcovii cu taie rondele, cartofii felii mari, gogosarii felii subtiri, ceapa rondele fine, usturoiul se curata.
Puiul se spala, se unge cu o parte din condimentele din punga si se umple cu o parte din mere, gogosari, masline, ceapa si usturoi. Puiul umplut astfel se adauga in punga. Legumele si fructele ramase se amesteca intr-un castron si se presara cu restul condimentelor. Amestecul obtinut se adauga cu grija in punga pe langa pui. Se inchide punga si se aseaza in tava. Se baga la cuptor la foc mediu timp de 1,10 ora. Se serveste cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la punga cu legume si fructe" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Ceafa de porc la tava cu broccoli si cartofi

Ceafa de porc la tava cu broccoli si cartofi

Carnea de porc- ceafa este o carne moale, noua ne place si de aceea gatesc destul de des. De aceasta

14 voturi    6 comentarii
1h
Fripturi
Cotlete de porc in sos de mustar cu pure portughez

Cotlete de porc in sos de mustar cu pure portughez

1)Cartofi se taie cuburi si se fierb in apa cu sare mare.Intre timp se condimenteaza cotletele cu

4 voturi    6 comentarii
50h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 20 iulie 2012

    O reteta foarte buna ,am folosit si eu punga ,cu legume si fructe friptura are o aroma deosebita !

  • Fara foto

    Nadia , 18 septembrie 2009

    E foarte buna punga pentru carne de pui. Am folosit-o si eu de cateva ori. Am sa incerc si varianta ta, sa pun si legume alaturi de carne.

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 18 septembrie 2009

    Da, intr-adevar, o bunatate.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 septembrie 2009

      O bunatate...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 18 septembrie 2009

      MMMMMMMmmmm ce apetisant este!

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 17 septembrie 2009

      Interesant, voi incerca si eu puiul in punga! Cred ca este delicios!

    • Fara foto

      ana maria lengher (Chef de cuisine) , 31 iulie 2008

      Eu faceam in punga de hartie, nu se topeste punga de plastic la cuptor, am zis ca o sa incerc si eu punga aceea de la magic.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

2h

9 voturi

Ingrediente

  • 1 pui de 1-1,5 kg
  • 1 punga magica pentru friptura de pui cu ierburi aromate
  • 3 mere
  • 10 masline
  • 1 morcov mare
  • 5 cartofi
  • 1 ceapa rosie
  • 2 capatani de usturoi
  • 2 gogosari in otet

Raporteaza reteta

Retete
de Mihaela76
PASTAI VERZI CU BULION

PASTAI VERZI CU BULION

Ceapa taiata marunt se pune la prajit in ulei oala sub presiune. Se adauga pastaile, spalate si rupte

3 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta de caise

Tarta de caise

Se scot samburii fructelor si se presara cu putin zahar. Galbenusurile se bat impreuna cu zaharul

16 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
PIFTELE VITA

PIFTELE VITA

Morcovii si cartoful se rad pe razatoarea mica, painea se moaie in apa, patrunjelul se toaca marunt.

2 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

O reteta foarte buna ,am folosit si eu punga ,cu legume si fructe friptura are o aroma deosebita !

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Piept de pui cu seminţe