autor:

Fara foto

» » Fripturi

Pui la rotisor servit cu legume

Autor: MARINA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MARINA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 iunie 2010

Ingrediente
- un pui intreg, - condimente de la Kotany speciale pentru fripturi, - legume mexicane congelate, - brocoli proaspat, - cartofi noi taiati cubulete, - 2 linguri de unt, - o legatura de marar, - o capatana de usturoi, - o lingura de smantana, - 50g ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 1h 40 min

6 voturi

Mod de preparare

Se incinge cuptorul, se pregateste puiul, se unge cu ulei de masline si se condimenteaza

Se pune puiul pe rotisorul de la cuptor si se lasa 1 ora si 30 minute.

Intr-o tava de yena se asaza legumele mexicane, brocoli, cartofii, untul se dau si acestia la cuptor 25 minute, cind e gata se presara marar tocat peste legume.

Se pregateste mujdeiul de usturoi, acesta se piseaza si se freaca cu putina sare si ulei de masline pana acestea se omogenizeaza, turnam si o lingura de apa minerala amestecand mereu, legam cu putina smintina sosul de usturoi si obtinem o crema buna pentru servit cu pui la rotisor.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la rotisor servit cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Piept de pui cu alune

Piept de pui cu alune

Alunele se sfarama marunt si se amesteca cu sare, coriandru macinat si piper macinat dupa gust. Pieptul

6 voturi    4 comentarii
1h
Fripturi
Costita de porc la cuptor

Costita de porc la cuptor

Carnea spalata si portionata, se pune in tava de friptura, se condimenteaza, se adauga cateva fire

18 voturi    15 comentarii
1h 10 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Nicu , 31 martie 2014

    Super

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 12 februarie 2013

    Este tare gustos, facem si noi.

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

    Foarte apetisant puiul tau. Imi face tare cu ochiul.

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 25 iunie 2010

      Arata tare bine puiul tau!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 40 min

6 voturi

Ingrediente

  • - un pui intreg
  • - condimente de la Kotany speciale pentru fripturi
  • - legume mexicane congelate
  • - brocoli proaspat
  • - cartofi noi taiati cubulete
  • - 2 linguri de unt
  • - o legatura de marar
  • - o capatana de usturoi
  • - o lingura de smantana
  • - 50g ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de MARINA
Medalion de pui

Medalion de pui

Se transeaza pieptul de puila portie -se condimenteza -se face pe gratar pieptul impreuna cu baconul

8 voturi    5 comentarii
15 min
Aperitive cu carne
Sarmalute coapte la cuptor in Dovleac

Sarmalute coapte la cuptor in Dovleac

Se aseaza pe fundul dovleacului o mina de varza tocata marunt 2 crengute de cimbru 3 feli de costita

5 voturi    6 comentarii
2h 10 min
Mancaruri cu carne
Baclava de casa

Baclava de casa

Se topeste untul si se imparte in 2 cani. Se bate albusul separat cu 10 linguri de zahar si un praf

18 voturi    15 comentarii
25 min
Dulciuri diverse

Nicu

Super

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
PUI LA CUPTOR CU CARTOFI