Se ia un pui pentru grill,se spala bine si se condimentaza dupa gustul fiecaruia.Apoi se infige tepusa speciala pentru rotisor prin partea din spate a puiului inspre fata.Se aseaza in spatiul special al aragazului,se aprinde focul si se lasa la cuptor timp de 3-4 ore.Timpul de coacere al puiului depinde de marimea lui in greutate.Cu cat este mai mare si timpul de coacere dureaza mai mult.Eu am folosit un pui de 2,600 kg,si l-am tinut la cuptor 4 ore.
Se serveste cu mamaliguta calda si mujdei de usturoi.Dar se poate folosii orice garnitura va place.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii