Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
2 pui, 1 lingura de untura, 1 paharel vin, 2 cesti de zeama de carne sau apa calda, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Se curata puii, se spala si se freaca cu sare pe dinauntru si pe dinafara. Se pun intr-o tava cu untura si zeama de carne si se dau la cuptor, la foc potrivit. Se intorc din cind in cind si se stropesc cu sos din tava. Cind s-au rumenit si carnea s-a inmuiat, puii sint gata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la tava" nu uita sa-i faci un
review
Este vorba de un gratar facut pe aragaz la tava gril cu capac sau inchisa, care este foarte sanatos,
16 voturi
0 comentarii
1h 45 min
Se aseaza intr-o tava toate aripioarele de pui,se amesteca toate ingredientele intr-un bol,mai putin
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate