autor:

autor

» » Fripturi

Pui la tava

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
2 pui mijlocii, 1 lingura de unt, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Se curata puii, se spala si se sareaza. Se dau la cuptor si se ung din cind in cind cu unt. Cind sint aproape gata, nu se mai ung si se lasa sa se rumeneasca frumos deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la tava" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Piept de pui cu legume la gratar (in tava grill pe aragaz)

Piept de pui cu legume la gratar (in tava grill pe aragaz)

Este vorba de un gratar facut pe aragaz la tava gril cu capac sau inchisa, care este foarte sanatos,

13 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Retete la gratar
Pulpe de pui cu cartofi noi la tava

Pulpe de pui cu cartofi noi la tava

Se spala pulpele, se sareaza pe ambele parti si se pun intr-o tava mare. Cartofii se curata , se

3 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

101 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pulpe de iepure în sos de roşii şi măsline