autor:

Sidy

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Pui lionez

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 14 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 14 septembrie 2009

Ingrediente
4-5 pulpe pui, 1 ceapa rasa, 1 lingura unt, 1 cutie ciuperci taiate, 200 ml smantana, 1/2 lamaie, 2 galbenusuri, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

19 voturi

Mod de preparare

Pulpele se dezoseaza si se taie in bucati mai mari.
Ceapa se caleste in unt pina devine sticloasa , apoi se adauga bucatile de carne fara pielita si se inabusa in putina apa sau supa de pui.Cine doreste ca pulpele sa fie crocante le poate da la cuptor 30 minute intr-o punga Knorr.
Cand carnea este moale, se adauga smantana,ciupercile, sare si piper, se mai inabusa cateva minute, apoi se adauga galbenusurile frecate cu zeama de lamaie, fara sa mai fiarba.
Se serveste cu garnitura de orez.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui lionez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Dovlecei umpluti la cuptor

Dovlecei umpluti la cuptor

Curatam dovleceii de coaja. Le scoatem miezul,apoi ii saram putin prin interior. Ceapa o curatam

5 voturi    8 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne
Chisatura ardeleneasca sau pasta de slanina, ceapa si patrunjel

Chisatura ardeleneasca sau pasta de slanina, ceapa si patrunjel

Pentru ca nu am avut unde sa incadrez acest preparat, l-am trecut la ,,Mancaruri cu carne,, desi

12 voturi    12 comentarii
10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 05 iunie 2010

    Bine mai arata !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

    O bunatate !

  • panseluta

    panseluta (Chef de cuisine) , 10 martie 2010

    am sa incerc si eu reteta ta.pana la ou,fac si eu pui cu smantana.dar oul si lamaia cred ca ii da o savoare deosebita

    • Fara foto

      bucataria-sylviei (Chef de cuisine) , 09 noiembrie 2009

      Super buna reteta si mie imi place combinatia de pui cu ciuperci .

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 16 octombrie 2009

      Foarte apetisanta reteta...

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 19 septembrie 2009

      Si mie imi place puiul cu ciuperci proaspete,dar eu le fac la cuptor si le servesc cu pireu de cartofi.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 17 septembrie 2009

      O idee minunata.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 16 septembrie 2009

      Bun rau de tot.Imi place carnea de pui cu sos de ciuperci.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2009

      Pentru cine vrea sa vada cum se dezoseaza pulpele ca atasez un film al unei prietene ,Leila.Multumesc Leila ! [url]http://www.reteteculinare.ro/video/dezosarea_pulpelor_de_pui/[/url]

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

19 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

23 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Bine mai arata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
SARMALE DELICIOASE CU HRIBI SI CARNE