autor:

Sidy

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Pui lionez

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 14 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 14 septembrie 2009

Ingrediente
4-5 pulpe pui, 1 ceapa rasa, 1 lingura unt, 1 cutie ciuperci taiate, 200 ml smantana, 1/2 lamaie, 2 galbenusuri, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

19 voturi

Mod de preparare

Pulpele se dezoseaza si se taie in bucati mai mari.
Ceapa se caleste in unt pina devine sticloasa , apoi se adauga bucatile de carne fara pielita si se inabusa in putina apa sau supa de pui.Cine doreste ca pulpele sa fie crocante le poate da la cuptor 30 minute intr-o punga Knorr.
Cand carnea este moale, se adauga smantana,ciupercile, sare si piper, se mai inabusa cateva minute, apoi se adauga galbenusurile frecate cu zeama de lamaie, fara sa mai fiarba.
Se serveste cu garnitura de orez.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui lionez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rulada de pui in glazura alba

Rulada de pui in glazura alba

Pieptul se spala, se curata de pielita si se taie ca pentru snitel, se bate putin si se aseaza fiecare

1 vot    2 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Carnatei in foi de placinta

Carnatei in foi de placinta

Taiati carnatii in bucati de 10-12 cm lungime. Crestati-i in 4 la capete, cam pe lungimea de 1 cm.

6 voturi    1 comentariu
25 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 05 iunie 2010

    Bine mai arata !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

    O bunatate !

  • panseluta

    panseluta (Chef de cuisine) , 10 martie 2010

    am sa incerc si eu reteta ta.pana la ou,fac si eu pui cu smantana.dar oul si lamaia cred ca ii da o savoare deosebita

    • Fara foto

      bucataria-sylviei (Chef de cuisine) , 09 noiembrie 2009

      Super buna reteta si mie imi place combinatia de pui cu ciuperci .

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 16 octombrie 2009

      Foarte apetisanta reteta...

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 19 septembrie 2009

      Si mie imi place puiul cu ciuperci proaspete,dar eu le fac la cuptor si le servesc cu pireu de cartofi.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 17 septembrie 2009

      O idee minunata.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 16 septembrie 2009

      Bun rau de tot.Imi place carnea de pui cu sos de ciuperci.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2009

      Pentru cine vrea sa vada cum se dezoseaza pulpele ca atasez un film al unei prietene ,Leila.Multumesc Leila ! [url]http://www.reteteculinare.ro/video/dezosarea_pulpelor_de_pui/[/url]

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

19 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

61 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

23 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Bine mai arata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor

Ciocanelele se spala si se aseaza spre marginea tavii,nuschiuletul se subtiaza pe lung cu lama unui cutit,se sareaza si se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Budinca de cartofi cu piept de pui