autor:

autor

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Pui Marsala

    Reteta postata pe: 03 februarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 03 februarie 2014

Ingrediente
(pentru 2 portii), 2 portii piept de pui, 50g faina, 2 linguri unt, o lingura ulei masline, 3 catei de usturoi intregi, curatati si zdrobiti, o crenguta de cimbru, 200g ciuperci feliate, 200 ml vin Marsala, 150 ml smantana lichida

Dificultate: Redusa Timp: nespecificat

1 vot

Mod de preparare

Am folosit pana acum Marsala doar la tiramisu, chiar ma intrebam ce sa mai fac cu el ;)) am avut putine dubii, vin foarte foarte dulce cu pui...hmm... dar va spun, it will blow you away! Da o aroma foarte placuta, un gust nemaiintalnit de care va veti indragosti cu siguranta.

Intr-o tigaie nonaderenta topiti untul. Adaugati crenguta de cimbru si lasati cateva secunde. Adaugati cateii de usturoi si ciupercile. Asezonati si prajiti la foc mare pana ciupercile sunt aurii.

Intre timp, bateti bine pieptul de pui pentru a fi subtire si egal. Dati cele doua bucati prin faina si scuturati de exces.

Incingeti uleiul de masline intr-o tigaie, adaugati puiul si prajiti 2 minute pe fiecare parte.

Adaugati vinul Marsala, va produce ceva flacari, deci nu va speriati, e normal;) lasati sa se reduca sosul, apoi adaugati ciupercile, usturoiul si cimbrul, turnati smantana lichida si lasati sa se ingroase putin. Serviti imediat.



Mai multe retete delicioase gasiti pe blogul Eileen cuisine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Marsala" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui la gratar

Pulpe de pui la gratar

Pentru azi, pulpe de pui la gratar ! Pulpele, bine spalate si zvintate, le crestez putin, le ung

6 voturi    3 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Stufat cu limba de porc

Stufat cu limba de porc

Mie imi place stufatul de miel, am incercat sa-l prepar si cu alte feluri de carne. Cel cu limba

5 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Stanescu Cosmin Gabriel , 10 noiembrie 2014

    delicios

  • Fara foto

    Marieta_Pall (Chef de cuisine) , 11 octombrie 2014

    Imi place reteta,dar am sa o incerc fara faina,sper sa fie bun si asa.

Dificultate

Redusa

Timp

nespecificat

1 vot

Ingrediente

  • (pentru 2 portii)
  • 2 portii piept de pui
  • 50g faina
  • 2 linguri unt
  • o lingura ulei masline
  • 3 catei de usturoi intregi
  • curatati si zdrobiti
  • o crenguta de cimbru
  • 200g ciuperci feliate
  • 200 ml vin Marsala
  • 150 ml smantana lichida

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

102 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Fara foto

Marieta_Pall (Chef de cuisine)

Imi place reteta,dar am sa o incerc fara faina,sper sa fie bun si asa.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Pulpe de pui cu vin si usturoi la cuptor