autor:

Sidy

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Pui Nicoise

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 13 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 13 septembrie 2009

Ingrediente
1 pahar vin alb, 1/2 cana supa pui, 4 pulpe fara pielita, 4 catei usturoi, 2 cepe mici, oregano, cimbru, busuioc, 2 ardei grasi, 8 masline negre, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

12 voturi

Mod de preparare

Se incalzeste jumatate din vin intr-o tigaie mai mare . Cand fierbe adaugam pulpele si lasam si pe o parte si pe cealalta pina cand se albeste. Apoi scoatem puiul pe o farfurie .Pulpele pot fi puse si intr-o punga Knorr la cuptor ,daca doriti.
In vinul ce a ramas in tigaie punem usturoiul zdrobit , ceapa taiata in patru, condimentele, ardeii taiati fasii, maslinele fara samburi taiate marunt, cealalta 1/2 de vin si supa.Cand da in clocot adaugam si puiul si lasam sa fiarba bine carnea.Daca mai este nevoie adaugam sare sau piper.
Se poate servi cu cartofi la cuptor sau cu pilaf de orez si salata.

Reteta am cules-o din Cartea de bucate a Osmandei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Nicoise" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui a la Nicoise - Poulet Nicoise

Pui a la Nicoise - Poulet Nicoise

Taiati puiul in portii. Scoateti pielea daca vreti sa nu fie prea grasa mincarea. Taiati ceapa si

4 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 01 mai 2010

    Foarte gustos, imi pace mult puiul tau, Sidy!

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2010

    Foarte bun!

  • eliza , 27 noiembrie 2009

    rezultatul final arata rau

    • eliza , 27 noiembrie 2009

      rezultatul final arata rau

    • eliza , 27 noiembrie 2009

      rezultatul final arata rau

    • costy1969

      costy1969 (Chef de cuisine) , 28 septembrie 2009

      este o reteta foarte buna,am a o incerc,felicitari.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 16 septembrie 2009

      Felicitari pentru prezentare, multumim pentru idee.

    • carmenela

      carmenela (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2009

      O buna idee pentru cina de azi...aveam doua pulpe de gaina in frigider care ar trebui fierte mai mult si nu stiam cum sa le fac... O sa va povestesc cum mi-au iesit...

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2009

      Îmi place cum arată, o să încerc şi eu.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 13 septembrie 2009

      Foarte bun,felicitari.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

12 voturi

Ingrediente

  • 1 pahar vin alb
  • 1/2 cana supa pui
  • 4 pulpe fara pielita
  • 4 catei usturoi
  • 2 cepe mici
  • oregano
  • cimbru
  • busuioc
  • 2 ardei grasi
  • 8 masline negre
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

71 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

234 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

29 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte gustos, imi pace mult puiul tau, Sidy!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulou din piept de pui cu cascaval si garnitura de fructe