autor:

Anonim

» » Fripturi

Pui pane

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
pulpe si piept de pui, faina, oua, sare, ulei, pesmet

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de pui se trec prin faina, ou batut si pesmet. Se prajesc in ulei, pe ambele parti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Ficatei de pui pane

Ficatei de pui pane

1. Se spala si se scurg ficateii, se condimenteaza. 2. Se face un aluat ca de clatite (un pic mai

38 voturi    10 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne
Ficatei de pui pane

Ficatei de pui pane

Se spala bine ficateii, se pun intr-o strecuratoare, apoi se pun intr-un castronel si se condimenteaza

16 voturi    12 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • pulpe si piept de pui
  • faina
  • oua
  • sare
  • ulei
  • pesmet

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Gratar din carne tocata de curcan