autor:

Anonim

» » Fripturi

Pui pane

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
pulpe si piept de pui, faina, oua, sare, ulei, pesmet

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de pui se trec prin faina, ou batut si pesmet. Se prajesc in ulei, pe ambele parti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pui pane cu pesmet si garnitura de spanac picant

Pui pane cu pesmet si garnitura de spanac picant

Taiati pulpele de pui in doua si puneti-le la fiert in 3 litri de apa rece cu putina sare, impreuna

12 voturi    3 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Piept de pui pane cu brocoli gratinat

Piept de pui pane cu brocoli gratinat

Se pun la fiert in oale separate pieptul de pui si buchetul de brocoli. Se fierb cam 10 minute din

1 vot    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • pulpe si piept de pui
  • faina
  • oua
  • sare
  • ulei
  • pesmet

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Friptura de vitel in sos negru