Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
2 pui, 3 oua, 2 linguri faina, pesmet, grasime, sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
Mod de preparare
Se curata puii, se taie in doua sau in patru, se presara cu sare si piper, apoi se da fiecare bucata in faina in ou si in pesmet. Se pun in grasime bine incinsa si se prajesc incet la foc potrivit.
Se servesc cu soteuri de legume si salata de sezon
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pane" nu uita sa-i faci un
review
1. Se spala si se scurg ficateii, se condimenteaza.
2. Se face un aluat ca de clatite (un pic mai
38 voturi
10 comentarii
20 min
Pulpele se spala si se fierb cateva minute impreuna cu ceapa,morcovul,albitura si telina,toate
19 voturi
12 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate