autor:

autor

» » Fripturi

Pui pane

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
2 pui, 3 oua, 2 linguri faina, pesmet, grasime, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata puii, se taie in doua sau in patru, se presara cu sare si piper, apoi se da fiecare bucata in faina in ou si in pesmet. Se pun in grasime bine incinsa si se prajesc incet la foc potrivit.
Se servesc cu soteuri de legume si salata de sezon
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Ficatei de pui pane

Ficatei de pui pane

Se spala bine ficateii, se pun intr-o strecuratoare, apoi se pun intr-un castronel si se condimenteaza

16 voturi    12 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Aripioare de pui pane si cartofi la cuptor

Aripioare de pui pane si cartofi la cuptor

Cartofii se curata de coaja,se spala si se taie in doua pe lung.In mijloc se pune o bucatica de sunculita,se

6 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

102 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de ceafa de porc la cuptor