Pui Panzanella

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
medie
Pui Panzanella

Ingrediente

  • piept de pui,
  • ceapa,
  • ardei gras,
  • morcovi,
  • telina,
  • castraveti verzi,
  • sos soia,
  • sos worcestershire,
  • miere,
  • otet balsamic

Mod de preparare

Pieptul de pui si legumele se taie julien,apoi in tigaia incinsa cu putin ulei se calesc legumele aldente.Se adauga pieptul de pui si se lasa pana se rumeneste frumos si uniform.Adaugam pe rand sosul soia,worcestshire,acetobalsamic si mierea si lasam la foc mediu pana sosul format se caramelizeaza usor.La acest preparat va recomand o garnitura de orez.Va doresc pofta buna.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor