Pieptul de pui si legumele se taie julien,apoi in tigaia incinsa cu putin ulei se calesc legumele aldente.Se adauga pieptul de pui si se lasa pana se rumeneste frumos si uniform.Adaugam pe rand sosul soia,worcestshire,acetobalsamic si mierea si lasam la foc mediu pana sosul format se caramelizeaza usor.La acest preparat va recomand o garnitura de orez.Va doresc pofta buna.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii