autor:

Anonim

» » Fripturi

Pui parizian

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
pulpe si piept de pui cu os, oua, faina, ulei, sare, cartofi, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Bucatiile de pui se trec prin faina si ou batut si se prajesc in ulei, pe ambele parti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui parizian" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptură de porc la tavă

Friptură de porc la tavă

Tăiem carnea în felii potrivite şi le aşezăm în tava de aragaz, sau tava specială pentru fripturi.

6 voturi    0 comentarii
2h
Fripturi
Friptura de gasca exceptionala

Friptura de gasca exceptionala

Gasca se condimenteaza la interior cu sare si piper mai ales ,din belsug. Gortocala ,merele si

14 voturi    8 comentarii
3h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Multistyler 10

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • pulpe si piept de pui cu os
  • oua
  • faina
  • ulei
  • sare
  • cartofi
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pui Knorrocos