autor:

maryelena

» » Fripturi

Pui parizian

Autor: maryelena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 noiembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maryelena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 noiembrie 2008

Ingrediente
2 pui potriviti, 2 oua, 200 ml ulei, 2 linguri faina, sare, piper, patrunjel verde, 2 linguri de unt

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Cureti puii, ii speli si-i tai sferturi. Fiecare bucata o sarezi, o treci prin ouale batute, apoi prin faina. Prajesti bucatile in ulei incins,la foc potrivit, ca sa se patrunda. Se rumenesc. Le asezi pe un platou incalzit pe care ai pus in mijloc cuburi de cartofi fierti, peste care ai presarat patrunjel tocat. Stropesti totul cu unt topit. Servesti cu salata verde sau salata de sfecla.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui parizian" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Gratar combinat Party

Gratar combinat Party

Preparati un baitz pentru friptura din uleiul de masline, mustar, condimente pentru friptura, paprika

9 voturi    15 comentarii
1h 45 min
Fripturi
Piept de pui la gratar cu orez

Piept de pui la gratar cu orez

Tocam legumele si le punem la calit in putin ulei. Adaugam apoi ciupercile, lasam inca 10 min sa

3 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 2 pui potriviti
  • 2 oua
  • 200 ml ulei
  • 2 linguri faina
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • 2 linguri de unt

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ciocanele de pui cu cartofi