autor:

maryelena

» » Fripturi

Pui parizian

Autor: maryelena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 noiembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maryelena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 noiembrie 2008

Ingrediente
2 pui potriviti, 2 oua, 200 ml ulei, 2 linguri faina, sare, piper, patrunjel verde, 2 linguri de unt

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Cureti puii, ii speli si-i tai sferturi. Fiecare bucata o sarezi, o treci prin ouale batute, apoi prin faina. Prajesti bucatile in ulei incins,la foc potrivit, ca sa se patrunda. Se rumenesc. Le asezi pe un platou incalzit pe care ai pus in mijloc cuburi de cartofi fierti, peste care ai presarat patrunjel tocat. Stropesti totul cu unt topit. Servesti cu salata verde sau salata de sfecla.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui parizian" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Carne impletita cu garnitura de legume si usturoi copt

Carne impletita cu garnitura de legume si usturoi copt

Carnea se portioneaza in asa fel incat sa fie bucati subtiri, de marime mai mare pe care le taiem

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Pulpe cu sos

Pulpe cu sos

Faci un sos din mustar, condimente, ulei de masline,prin care treci pulpele.Le rumenesti in ulei

3 voturi    3 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 2 pui potriviti
  • 2 oua
  • 200 ml ulei
  • 2 linguri faina
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • 2 linguri de unt

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
File de curcan in sos de vin spumant