autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Fripturi

Pui pe cutie de bere

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 octombrie 2009

Ingrediente
Un pui intreg, o cutie de bere plina pe jumatate, cite o lingurita de busuioc, boia, scortisoara, zeama de la o portocala sau mandarina, zeama de la o lime, 2 catei de usturoi pisati, sare, piper alb, putin ulei

Dificultate: Medie Timp: 40 min

4 voturi

Mod de preparare

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea, piperul si uleiul.

Cu pasta obtinuta se unge puiul pe din afara si inauntru.

Intr-o tava se pune cutia de bere pe jumatate plina si pe aceasta se pune puiul.

Se da la cuptor pina se rumeneste bine.

Se serveste cu salata, cartofi prajiti si salata de varza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe cutie de bere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
ANTRICOT DE VITA LA GRATAR

ANTRICOT DE VITA LA GRATAR

Se ia un vas mai adanc,se pune berea,zeama de lamaie si piper dupa gust,se adauga antricoatele(trebuie

3 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Pulpe de pui cu vin si mujdei de usturoi la cuptor

Pulpe de pui cu vin si mujdei de usturoi la cuptor

Pulpele de pui se spala , se lasa la scurs , se stropesc cu ulei de masline si se condimenteaza cu

21 voturi    9 comentarii
50 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Lucian Hatfaladi , 20 octombrie 2015

    cum vine...pe jumatate plina?

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2013

    Asa ceva fac si eu dar folosesc sticla de bere si sta in picioare!

  • Adina

    Adina (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

    Si eu fac ceva de genul asta, numai ca pun puiul pe sticla

    • husni

      husni (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

      Ingenioasa idee !Felicitari! Eu folosesc sticla;la cutie,nu m-am gindit.Omul cit traieste,invata.

    • Fara foto

      angy (Chef de cuisine) , 31 decembrie 2009

      idee excelenta!dar prefer sa pun intr-o sticla normala cu bere.Nu stiu cat de bine e sa punem o cutie de aluminiu si cu vopseluri in interiorul carnii,dar ma rog,romanul este INVENTIV!

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 31 decembrie 2009

      Arata foarte bine!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 octombrie 2009

      O bunatate...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 11 octombrie 2009

      Buna ideea.Felicitari!

    • costy1969

      costy1969 (Chef de cuisine) , 10 octombrie 2009

      asemanator cu puiul la sticla,numai ca se schimba sticla cu cutia cu bere,ingenios.felicitari.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

40 min

4 voturi

Ingrediente

  • Un pui intreg
  • o cutie de bere plina pe jumatate
  • cite o lingurita de busuioc
  • boia
  • scortisoara
  • zeama de la o portocala sau mandarina
  • zeama de la o lime
  • 2 catei de usturoi pisati
  • sare
  • piper alb
  • putin ulei

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi

COSTEO (Chef de cuisine)

Asa ceva fac si eu dar folosesc sticla de bere si sta in picioare!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Pulpe cu vin