autor:

Fara foto

» » Fripturi

Pui pe mere la cuptor

Autor: Titi (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Titi (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 noiembrie 2009

Ingrediente
pulpe sau un pui intreg(dupa preferinte) - 1 kg mere - ulei - sare - piper - condiment knorr

Dificultate: Redusa Timp: 1h 50 min

2 voturi

Mod de preparare

Merele se spala si se taie in 4 bucati fiecare mar,se pun intr-o cratita cu pereti inalti unsa cu ulei.Carnea se spala,se condimenteaza,se unge cu putin ulei,se pune in cratita peste patul de mere si se da la cuptor.Se lasa pana se rumeneste carnea.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe mere la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptură de porc cu mere-pentru Crăciun-

Friptură de porc cu mere-pentru Crăciun-

Carnea,proaspătă desigur,se spală rapid sub jet de apă şi se usucă cu un şervet.Se crestează

9 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Fripturi
Pui la cuptor cu legume

Pui la cuptor cu legume

Puiul spalat si curatat bine (eu am adunat si grasimea ca avea din abundenta – este numai buna

0 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 50 min

2 voturi

Ingrediente

  • pulpe sau un pui intreg(dupa preferinte) - 1 kg mere - ulei - sare - piper - condiment knorr

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Rulou Brasovean 1 portie