autor:

meryln116

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pui pe pat de legume

Autor: meryln116 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 08 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: meryln116 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 08 mai 2009

Ingrediente
Morcovi (3 bucati), Patrunjel radacina(3 bucati), Telina radacina ( 1 bucata), Dovlecel ( 1-2 bucati), Vinete ( 1-2 bucati), Sfecla rosie ( 1-2 bucati), Ceapa ( una mai mare), Usturoi ( cativa catei ), Carne de pui ( pulpe, aripioare, sau pui portionat), Sare si piper, Ulei ( 150ml), Apa ( 100ml)

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Toate zarzavaturile se curata si se taie rondele, dupa care se amesteca intr-un castron, se pune sare, piper si 100ml ulei.Amestecul se pune intr-o tava (mai inalta pt friptura), peste acesta, se asaza bucatile de carne, sarate si unse si ele cu 50ml ulei , peste toate se toarna 100 ml de apa. Tava se acopera cu folie de aluminiu , pe care o perforam din loc in loc . Se pune la cuptor , la foc moderat circa 1h. In ultimele 10’ se da jos folia si se lasa friptura la rumenit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe pat de legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pulpe de pui pe pat de cartofi si legume

Pulpe de pui pe pat de cartofi si legume

Intr-o tava dreptunghiulara punem cartofii curatati de coaja si taiati in patru, apoi pulpele taiate

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pui pe pat de legume

Pui pe pat de legume

Tocam toate legumele pestisor asezonam cu mirodeniile punem puiul deasupra, amestecam apa cu bulionul

3 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 11 august 2010

    Imi place !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • Morcovi (3 bucati)
  • Patrunjel radacina(3 bucati)
  • Telina radacina ( 1 bucata)
  • Dovlecel ( 1-2 bucati)
  • Vinete ( 1-2 bucati)
  • Sfecla rosie ( 1-2 bucati)
  • Ceapa ( una mai mare)
  • Usturoi ( cativa catei )
  • Carne de pui ( pulpe
  • aripioare
  • sau pui portionat)
  • Sare si piper
  • Ulei ( 150ml)
  • Apa ( 100ml)

Raporteaza reteta

Retete
de meryln116
Prajitura cu visine&cirese

Prajitura cu visine&cirese

Se spala fructele si li se scot samburii dupa care se lasa la scurs intr-o strecuratoare. Intrun

7 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Conopida gustoasa

Conopida gustoasa

In boluri diferite, se rade telemeaua si cascavalul. Se pregateste un amestec din : ouale batue,

46 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Scoici cu legume-Wok

Scoici cu legume-Wok

Scoicile congelate, le spalam in apa rece si le lasam la scurs. Intr-o tigaie mai adanca, punem

15 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Imi place !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ficatei de pui cu mazare Ficatei de pui cu mazare

Se spala ficateii si se taie in cuburi. Se incinge uleiul intr-o cratita mica. Se soteaza ficateii in uleiul incins, iar dupa ce se

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne
Chiftele din dovlecel si ton Chiftele din dovlecel si ton

Curatam dovleceii de coaja, taiem pe jumatate si punem la fiert cu putina sare ( 25 minute). Ii scoatem intr-o strecuratoare unde cu

23 voturi    18 comentarii
1h
Aperitive
Cartofi cu legume la cuptor