autor:

meryln116

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pui pe pat de legume

Autor: meryln116 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 08 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: meryln116 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 08 mai 2009

Ingrediente
Morcovi (3 bucati), Patrunjel radacina(3 bucati), Telina radacina ( 1 bucata), Dovlecel ( 1-2 bucati), Vinete ( 1-2 bucati), Sfecla rosie ( 1-2 bucati), Ceapa ( una mai mare), Usturoi ( cativa catei ), Carne de pui ( pulpe, aripioare, sau pui portionat), Sare si piper, Ulei ( 150ml), Apa ( 100ml)

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Toate zarzavaturile se curata si se taie rondele, dupa care se amesteca intr-un castron, se pune sare, piper si 100ml ulei.Amestecul se pune intr-o tava (mai inalta pt friptura), peste acesta, se asaza bucatile de carne, sarate si unse si ele cu 50ml ulei , peste toate se toarna 100 ml de apa. Tava se acopera cu folie de aluminiu , pe care o perforam din loc in loc . Se pune la cuptor , la foc moderat circa 1h. In ultimele 10’ se da jos folia si se lasa friptura la rumenit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe pat de legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pui cu legume pe pat de orez

Pui cu legume pe pat de orez

Se spala pieptul de pui sub un jet de apa rece si se sterge cu un prosop curat. Se taie fasii de

18 voturi    15 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Pui umplut cu legume pe pat de cartofi

Pui umplut cu legume pe pat de cartofi

Mai intai pregatim umplutura pentru pui: calim ceapa cu ardeii tocati marunt pentru 4-5 minute,adaugam

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 11 august 2010

    Imi place !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • Morcovi (3 bucati)
  • Patrunjel radacina(3 bucati)
  • Telina radacina ( 1 bucata)
  • Dovlecel ( 1-2 bucati)
  • Vinete ( 1-2 bucati)
  • Sfecla rosie ( 1-2 bucati)
  • Ceapa ( una mai mare)
  • Usturoi ( cativa catei )
  • Carne de pui ( pulpe
  • aripioare
  • sau pui portionat)
  • Sare si piper
  • Ulei ( 150ml)
  • Apa ( 100ml)

Raporteaza reteta

Retete
de meryln116
Prajitura cu visine&cirese

Prajitura cu visine&cirese

Se spala fructele si li se scot samburii dupa care se lasa la scurs intr-o strecuratoare. Intrun

7 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Conopida gustoasa

Conopida gustoasa

In boluri diferite, se rade telemeaua si cascavalul. Se pregateste un amestec din : ouale batue,

46 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Scoici cu legume-Wok

Scoici cu legume-Wok

Scoicile congelate, le spalam in apa rece si le lasam la scurs. Intr-o tigaie mai adanca, punem

15 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Imi place !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogosari la otet Gogosari la otet

Intr-o oala mai mare, asa cam de 10 l. se pune apa, otetul, conopida taiata fideluta, sarea, zaharul, ceapa taiata julien, usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Orez cu carne de vitel