autor:

flori de piatra

» » Fripturi

PUI PE SARE LA CUPTOR

Autor: flori de piatra (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: flori de piatra (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 iulie 2009

Ingrediente
1 pui mare, sare mare de bucatarie, condimente pentru pui

Dificultate: Medie Timp: 2h

14 voturi

Mod de preparare

Puiul se spala, se despica pe piept si se aseaza in tava aragazului care s-a tapetat cu un strat de sare de cca. 1 cm grosime. Se introduce in cuptor si se lasa pana se rumeneste frumos.Intimpul coacerii se mai inteapa din loc in loc cu o scobitoate, puiul.Cand este gata se serveste cu diferite garnituri.
Daca ti-a placut reteta noastra "PUI PE SARE LA CUPTOR" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pui pe sare la cuptor

Pui pe sare la cuptor

Daca este necesar, se parleste puiul, apoi se spala, se "desface" pe piept. In tava aragazului,

20 voturi    3 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
PUI PE SARE LA CUPTOR

PUI PE SARE LA CUPTOR

Puiul se spala, se despica pe piept si se aseaza in tava aragazului care s-a tapetat cu un strat

21 voturi    9 comentarii
2h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.50 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Ramona

    Ramona (Chef de cuisine):

    Si eu fac pui pe sare la cuptor! E delicos! Am extins reteta, si am facut si aripioare pe sare, si pulpe, chiar si peste! Arata grozav si mai e si sanatos!

  • 15 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 30 august 2010

    Este o bunatate !

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 06 octombrie 2009

    Interesant.

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 06 octombrie 2009

    Interesant! Când am citit cuvâtul sare nu mi-a picat foarte bine, dar cred că nu e foarte sărat. Nu?

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 octombrie 2009

      Arata foarte bine...

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 02 octombrie 2009

      Foarte bine arata, felicitari!

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2009

      Multumesc ca mi-ai adus aminte de puiul cu sare nu am mai facut demult!

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2009

      Foarte interesant puiul pe sare.O sa il incerc cu siguranta.Simplu si cred delicios.Felicitari.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

      Multumesc pentru aprecieri, vi-l recomand cu tot dragul.

    • Alina

      Alina (Chef de cuisine) , 08 septembrie 2009

      Interesant ! Am sa incerc si eu.

    • LASZLO

      LASZLO (Chef de cuisine) , 03 august 2009

      Am lucrat intr-un loc unde asa serveam puiul si nu primeai tacam ci un bol cu apa si lamaie. Mancai cu mana. Asa era specificul... medieval. Misto arata si al tau.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 august 2009

      E foarte frumos, interesant modul de preparare.

    • Fara foto

      Nadia , 31 iulie 2009

      Am auzit ca e nemaipomenit puiul facut pe sare, cica-si ia cat ii trebuie(din sare). N-am facut inca dar vad ca trebuie incercat neaparat. Tot mai multa lume face reteta asta. Felicitari!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 31 iulie 2009

      Interesanta reteta si chiar arata grozav puisorul...

    • Fara foto

      flori de piatra , 30 iulie 2009

      Multumesc, Doina.Ti-l recomand cu placere.

    • Doina  Varga

      Doina Varga (Chef de cuisine) , 30 iulie 2009

      Foarte interesant si apetisant. Numai cand il vad asa feumos rumenit si mi se face foame. :) Felicitari.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

2h

14 voturi

Ingrediente

  • 1 pui mare
  • sare mare de bucatarie
  • condimente pentru pui

Raporteaza reteta

Retete
de flori de piatra
Iepure cu masline

Iepure cu masline

Se spala iepurele f. bine, se curata de pielite, par, alice si se curge de sangele pe care-l lasa.

20 voturi    3 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Tochitura de vanat

Tochitura de vanat

Maruntaiele se spala bine in apa rece. Se toaca in cubulete potrivite si se pun in uleiul deja incins

16 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Supa cu galuste

Supa cu galuste

Se spala carnea de pasare si se pune la fiert. Se ia spuma pe care o lasa, se adauga ceapa, pastarnacul,

31 voturi    16 comentarii
2h
Supe de carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Este o bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
muschiulet in sos la cuptor